stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Moniko zapustila mama, oče tragično umrl

21. 9. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
monika-sotenšek

Monika Sotenšek foto: VOYO

Čeprav pred kamerami ne daje slutiti, Moniki Sotenšek v življenju še zdaleč ni bilo lahko. Zgodaj v otroštvu jo je zapustila mama, leta kasneje pa je njen svet na glavo obrnila še tragedija, v kateri je umrl oče. Kako bi se odzvala, če bi jo po mnogih letih poiskala mama?

Monika Sotenšek trenutno živi v Litiji, sicer pa prihaja iz Zagorja, kjer je odraščala ob ljubečem in skrbnem očetu, na katerega je bila močno navezana. Mama je namreč družino zapustila kakšno leto in pol po njenem rojstvu, pa tudi kasneje nista imeli stikov, tako da je Moniki ves svet predstavljal oče. A življenje je znova pokazalo svojo temno plat, nedavno je namreč ostala še brez očeta. Slednji je preminil v tragični prometni nesreči, česar Monika dolgo časa ni zmogla sprejeti.

Monika s pokojnim očetom. foto: osebni arhiv, POP TV

Pa je ob očetovi smrti ostala sama? Kdo ji je bil v oporo? »Ob težkih življenjskih preizkušnjah mi je ob strani stala družina in tudi očetova nekdanja žena, čeprav nisva bili vedno v najboljših odnosih,« nam je zaupala tekmovalka nove sezone resničnostnega šova Kmetija.

A izpostavljenost na televiziji včasih vpliva tudi na preteklost. Kako bi se Monika odzvala, če bi mama po toliko letih skušala vzpostaviti stik? Bi ji dala še eno priložnost ali so ta vrata zaprta? »S svojo biološko mamo ne želim več imeti nikakršnega kontakta,« je odločna Monika, ki jo je življenje naučilo tudi tega, da se zna postaviti zase.

Svojo zgodbo bo Monika povedala v nocojšnji, 13. oddaji.

Monika

Monika foto: VOYO

prejšnji članek
Sanjski moški: Na POP TV končno razkrili dekleta!
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Na POP TV končno razkrili dekleta!
naslednji članek
Dekleta iz skupine Chicas se za oder rada lepo oblečejo
Svet slavnih
Dekleta iz skupine Chicas se za oder rada lepo oblečejo