pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Aneta v ustnicah nima botoksa

11. 10. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
Aneta

Aneta foto: VOYO

Kot je moč zaslediti na spletu, je Aneta s svojimi polnimi ustnicami pritegnila veliko pozornosti. Gledalci modrujejo o prekomerni uporabi botoksa, a naj vam zaupamo, da slednje ne drži.

Kdor se vsaj malo spozna na estetske storitve, mu je seveda popolnoma  jasno, da Aneta Andollini v ustnicah nima botoksa, saj se omenjen  preparat sploh ne uporablja za povečevanje volumna. Ja, drži,  tekmovalkine ustnice so nekoliko polnejše, a do takšnega videza je  prišla z minimalnim estetskim posegom, tekom katerega so ji v zgornji  rob aplicirali dermalno polnilo hialuron. A ne gre za veliko spremembo,  saj je imela že poprej velike in polne ustnice. 

»Tri mesece pred snemanjem šova sem v zgornji rob prejela 0,5 ml  hialurona. Spodnjo ustnico imam naravno polno, tudi hčerka je slednje  podedovala po meni. Na televiziji so ustnice res videti velike, ampak v  živo pa se mi ne zdi, da je tako velika razlika,« nam je tekom klepeta  razložila Aneta, ki niti ni vedela, da o tem na spletu potekajo  razprave.

Aneta

Aneta foto: VOYO

prejšnji članek
Znana Slovenka zaradi tega doma raje lika
Moda&Lepota
Znana Slovenka zaradi tega doma raje lika
naslednji članek
Slovenski košarkar drugič postal očka
Svet slavnih
Slovenski košarkar drugič postal očka
#obraziavenija
obraziavenija