benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zmagovalec Kmetije tokrat močno varovana skrivnost?

11. 10. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
foto kmetija1

Kmetija 2022 foto: Fotomontaža njena.si

So poostrili nadzor uhajanja informacij? Kakšne bi bile sankcije za izdajalca?

Lansko sezono sta si prva izpadla tekmovalca Nika in Dominik dovolila uničiti POP TV-jev razplet šova Kmetija. Mnogo pred koncem resničnostne igre sta namreč javnosti razkrila tako razpletanje dogodkov na posestvu, kot zmagovalca in prejemnika glavne nagrade.

Ker si je parček slednje dovolil navkljub strogim pravilom in ker je imela TV hiša velike nevšečnosti tudi s predčasnim razkrivanjem akterjev in celotnega projekta šova Sanjski moški, nas je zanimalo, ali so morda uvedli kakšne spremembe. Zdi se namreč, da je tovrstno obveščanje javnosti postalo modno in da nekateri posamezniki čutijo veliko strast do samooklicanega poslanstva prinašalcev novic.

Tilen Brglez, zmagovalec šova Kmetija 2021 foto: POP TV

»Z vsemi našimi tekmovalci imamo sklenjeno pogodbo o sodelovanju,« so zadržano odgovorili na POP TV, neuradno pa smo izvedeli, da tokrat listnina zajema še bolj vrtoglavo denarno kazen zoper kršitve in kratek rok za plačilo.

Podrobnosti bomo izpustili, naj pa dodamo, da je vsekakor opazna ureditev na tem področju, saj so akterji veliko bolj dosledni pri sledenju oz. upoštevanju dogovorov, kot pa minula leta. Če se je poprej zlahka zgodilo, da je informacija o zmagovalcu prišla na plan med zaupnim pomenkovanjem, se tokrat odvija drugačna zgodba. In prav je tako.

prejšnji članek
V tem renesančnem dvorcu snemajo šov Sanjski moški
Resničnostni šovi
V tem renesančnem dvorcu snemajo šov Sanjski moški
naslednji članek
Dedek gre na jug končno doživel svojo premiero
Kultura
Dedek gre na jug končno doživel svojo premiero