franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Karin: 'V Kmetiji se ves čas dogaja nepričakovano'

10. 10. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
karin-štangelj

Karin Štangelj foto: POP TV

S Karin smo poklepetali o njeni izkušnji z resničnostnim šovom Kmetija, zaupala nam je, zakaj tekmovalcem taktike hitro splavajo po vodi ter namignila, da bomo priča dogodkom, kakršnih doslej še nismo videli.

Karin Štangelj se je v resničnostni šov Kmetija podala brez pričakovanj, zapustila pa ga je kot močnejša oseba. »Celotno izkušnjo si bom zapomnila do konca življenja, saj je to nekaj, kar v realnem življenju ne moreš izkusiti. Naučila sem se veliko novih stvari, spoznala veliko novih oseb in pri sebi osebnostno zrasla. Vesela sem, da je bila letošnja Kmetija zasnovana drugače in težje. Mislim, da ti Kmetija lahko da veliko novega znanja in izkušenj, če se lotiš na pravi način,« nam je zaupala tekom klepeta 22-letna študentka in priznala, da marsičesa, kar je doživela v resničnostni igri, ni pričakovala.

Karin Štangelj foto: POP TV

»V Kmetiji se ves čas dogaja nepričakovano. Vse taktike in plani, ki jih imaš, ti lahko zelo hitro splavajo po vodi, ker se vsak dan dogajajo novosti. Nisem pričakovala, da se bodo konflikti začeli tako hitro, saj sem imela občutek, da smo složna družina. Tudi to, da so v igro prišli kamenčki s posebnimi močmi, me je šokiralo. Presenečena sem bila, da je bilo toliko dvobojev tudi med tednom. Mislim pa, da se bo dogajalo še veliko nepričakovanega, česar še nismo videli.«

Karin Štangelj foto: VOYO

Kdo pa je nanjo naredil največji vtis? »Name je največji vtis naredila gospodarica Nada, ker jo spremljam že več sezon in mi je res v čast, da sem jo imela možnost spoznati. Od tekmovalcev pa je na meni naredil največji vtis Aleš, ker sva bila najdlje časa skupaj v šotoru in si zaupala veliko stvari. Pokazal je, koliko mu pomeni hči in verjamem, da bi prišel do zmage, če bi se za to odločil,« je še razložila Karin.

Karin meni, da je njeno skrivno orožje nasmeh. foto: VOYO

Karin Štangelj

Karin Štangelj foto: POP TV

prejšnji članek
Exatlon: Teja na pot rehabilitacije z veliko mero hvaležnosti
Resničnostni šovi
Exatlon: Teja na pot rehabilitacije z veliko mero hvaležnosti
naslednji članek
Irena Yebuah Tiran: Vsi se spopadamo z vsaj podobnimi stvarmi
Kultura
Irena Yebuah Tiran: Vsi se spopadamo z vsaj podobnimi stvarmi