petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Teja na pot rehabilitacije z veliko mero hvaležnosti

10. 10. 2022; 11.58
Avtor: V.M.
teja-kralj

Teja v bolnišnici Jesenice foto: Osebni arhiv

Teja Kralj po operaciji kolena že telovadi. Z vzpodbudo jo je na dolgo pot rehabilitacije pospremilo tudi osebje bolnišnice Jesenice.

Navkljub bolečinam Teja kot prava borka stiska zobe in izvaja vaje, ki ji bodo omogočile popolno okrevanje. Po operaciji prednje križne vezi je polna motivacije in vere, da bo z marljivimi koraki uresničila zadane cilje. »Ne glede na to, da bi lahko okrevanje skrajšala, verjamem v to, da se počasi daleč pride in bo tako končni rezultat boljši. Če sem lahko 4 mesece nepremično ležala z dvema srčkoma pod svojim, bom zdržala tudi to, ki bo veliko manj monotono,« razmišlja športnica, ki ne more prehvaliti izkušnje s Splošno bolnišnico Jesenice. Celotno osebje je namreč zanjo čudovito poskrbelo, za kar jim je iz srca hvaležna.

Tejino slovo foto: Planet TV

»Od prijaznih sester ter dr. Ruparjeve ob sprejemu v Splošno bolnišnico Jesenice, do deklet v slačilnici, sprejem na oddelek, operacija, zdravnik dr. Aleš Fabjan, ki me je operiral, vseh tistih 10 ljudi, ki kroži okoli tebe preden zaspiš, najbolj prijazne sestre na oddelku, fizioterapevti, ki te spodbujajo pri vsakem najmanjšem premiku noge in ti čestitajo, za kar misliš, da ni vredno pohvale, čistilke,... In na koncu, da ne pozabim na kuharice. Ni bila lakota kriva, da sem tako pohvalila njihovo večerjo, res je bilo okusno,« je vse skupaj javno pohvalila Teja, ki nam je zaupala, da je bolnišnico že zapustila, sedaj pa jo čaka šest tednov počasnega gibanja ob berglah.

Teja med današnjo vadbo. foto: Osebni arhiv

Njeno 180 dnevno okrevanje spremljamo tudi na portalu njena.si, Teja pa vse, ki se soočate s podobno preizkušnjo, vabi, da se ji pridružite pri rehabilitaciji, ki jo izvaja tudi preko ZOOMa. Vse informacije o vadbah objavlja na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram in Facebook, tako da jo le poiščite in pogumno navežite stik. Vesela vas bo!

prejšnji članek
Tedenski horoskop: prijatelje prosite za pomoč
Horoskop
Tedenski horoskop: prijatelje prosite za pomoč
naslednji članek
Karin: 'V Kmetiji se ves čas dogaja nepričakovano'
Resničnostni šovi
Karin: 'V Kmetiji se ves čas dogaja nepričakovano'
#nasazenazenska
nasazenazenska