boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Dekleta šokirala z vedenjem, Eva bi Blaža podojila …

10. 10. 2022; 09.00
Avtor: V.M
eva-novak

Eva se predstavi foto: VOYO

Glamurozno kuliso težko pričakovanega šova Sanjski moški so prevetrila nekatera dekleta, ki so pošteno osupnila s svojim vedenjem. Med izstopajočimi je bila tudi Eva Novak, ki je že na samem začetku nanizala kar nekaj presenetljivih izjav …

Administratorka Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana se je v šov Sanjski moški prijavila zaradi želje po novih izkušnjah ter upanja, da jo bo na pustolovščini čakal njen sanjski moški. Nad idejo, da se poda v resničnostni šov, so bili domači navdušeni, spodbujajo jo vsi, tudi prijatelji.

Ne boste verjeli, kaj so naredili. Tega nihče ni pričakoval. To si morate ogledati. >>KLIKNITE TUKAJ<<

Eva Novak foto: VOYO

Eva Novak se je pred kamerami nemudoma sprostila, se samozavestno predstavila in z gledalci brez zadržkov delila svoje prve vtise o sanjskem Blažu. »Kjr mladiček mali. Za podojit. Jaz njega lahko pošolam, takole. Joj mucek, evo, prihajam, prihajam,« je dejala 29 letna Eva, ki upa, da letošnji sanjski moški ni copata, saj pravi, da se mu bo sicer prehitro zmešalo, ko ga bo začela vrteti okoli prsta.

Eva in Blaž foto: VOYO

Na Evo so postale pozorne tudi sotekmovalke, ki so opazile, da tudi pri izražanju mnenja o dekletih ni nič kaj zadržana. Svetlolaska je v izjavah res presenetila z norčevanjem iz gasilke Monike, ki je po klepetu z Blažem smeje se pojasnila, da mu je demonstrirala molžo krave.

Eva obuja spomin na Monikin opis molže krave. foto: VOYO

»Zelo je bilo smešno, ko je pokazala takole s prstki, kako se molze kravico. Mogoče pa bosta šla na kakšen izletek s traktorjem. Ga bo naložila gor pa peljala u klanec,« je v izjavi komentirala Eva, ki jo je presenetil podatek, da tudi Blaž prihaja iz kmečke družine. »A on je tut kmet? Aja, nisem vedela, da je on tut kmet.«

Eva ob misli na Monikin in Blažev kmečko obarvan zmenek. foto: VOYO

prejšnji članek
Irena Yebuah Tiran: Vsi se spopadamo z vsaj podobnimi stvarmi
Kultura
Irena Yebuah Tiran: Vsi se spopadamo z vsaj podobnimi stvarmi
naslednji članek
Te mokasine bomo nosili jeseni
Moda&Lepota
Te mokasine bomo nosili jeseni
#obraziavenija
obraziavenija