benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Denis po šovu razjasnil svojo plat zgodbe

9. 11. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
denis-kunštek

Denis Kunštek foto: POP TV

Resničnostni šov Kmetija je na lastno željo zapustil Denis, saj je preveč obžaloval svoje odločitve, da bi zmogel ostati na posestvu. Tekom klepeta nam je zaupal svojo plat zgodbe in pojasnil, kako nase in na vse skupaj gleda po ogledu oddaj.

Denis Kunštek šova Kmetija ni zapustil v pozitivnem vzdušju, iz arene je odkorakal s sklonjeno glavo in razočaranjem, ki mu je plamenelo v prsih. A razočaran ni bil, ker mu z igro ni uspelo pretentati sotekmovalcev, pač pa, ker z napačnimi potezami ni ostal zvest sebi. In ravno obžalovanje je tisto, ki loči ljudi od pravih lažnivcev, ki ob zavajanju okolice ne občutijo slabe vesti.

Denis foto: VOYO

Denis je sedaj že nekaj časa doma. Minuli tedni so omilili razburkana čustva, ogledal si je oddaje, razmislil o sebi in dogodkih, ki so se odvili na posestvu. Vse skupaj danes vidi v drugačni luči – in katere odločitve vidi kot ključne, da je njegovo mesto v igri splavalo po vodi?

»Zaupal sem napačnim ljudem, to je bila moja prva napaka. Druga je pa bila ta, da sem se v tistem stresu odločil, kot sem se, če bi imel na voljo pogovor s kom od svojih najbližjih, bi mogoče oz. najverjetneje ravnal drugače,« nam je ob sprehodu čez zadnji dve oddaji razložil Denis, ki je želel svoja dejanja pojasniti že na posestvu, preden je sklenil prestopiti prag.

Denis Kunštek foto: VOYO

Takrat mu družina ni želela prisluhniti, kaj bi vsem skupaj rekel danes? »Da mi je bilo žal, da jim nisem povedal vsega po resnici. Enostavno me je bilo preveč strah njihovih reakcij, naredil sem napako in občutek krivde me je razžiral.«

Da igra v šovu ni tako preprosta, kot se morda zdi gledalcem, je Denis izkusil na lastni koži. Hitro se namreč zgodi, da v dobri veri, da ustvarjaš premetene taktične korake, sprejmeš napačne odločitve. In kakšen nauk je Denisu prinesla igra v šovu? »Naučil sem se, da ne smem zaupati ljudem takoj na prvo lepo besedo in pa to, da je potrebno stati za svojimi dejanji - v tistem trenutku so namreč po mojem mnenju bila pravilna odločitev.«

Denis Kunštek foto: POP TV

prejšnji članek
Sanjski moški: Dekleta v spalnicah gola, so jih kamere posnele?
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Dekleta v spalnicah gola, so jih kamere posnele?
naslednji članek
Se tudi vi sprašujete, če tekmovalci vsak dan tekmujejo?
Resničnostni šovi
Se tudi vi sprašujete, če tekmovalci vsak dan tekmujejo?