Resničnostni šovi
 

Kmetija: Aljaž ne skriva te spretnosti, vse pa vam tudi ni znano

15. 11. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
aljaž pušnik

Aljaž Pušnik foto: POP TV

Aljaža Pušnika lahko tudi v letošnji sezoni Kmetije večkrat vidimo v kuhinji. Pa veste, zakaj se tam tako rad smuka? Spoznajte Aljaža še malce drugače …

Aljaž je eden tistih ljudi, ki se ne strinjajo s stereotipom, da za štedilnik sodijo le ženske. Sam namreč z veseljem dokazuje, da znajo biti pri pripravi hrane spretni tudi moški. »Mislim, da sem pokazal, da v kuhinjo ne sodijo samo ženske, ampak se tudi fantje dobro znajdemo,« je dejal med klepetom Aljaž in nam zaupal, da se je že v otroštvu rad sukal po kuhinji.

Aljaž je pogosto v kuhinji. foto: VOYO

»Kuham zelo rad že od malih nog. Spomnim se, kako sva včasih z bratom doma pomagala peči kakšne piškote in tako se je vse začelo. Ko sem bil mlajši, sem se bolj loteval sladkih jedi, tekom odraščanja pa sem začel tudi s pripravo slanih obrokov,« je razložil 22-letnik in nas spomnil na burek, s katerim je večkrat navdušil tudi v Kmetiji, saj ga pripravlja že vse od 15. leta. »Postopka me je naučil moj oče, ki je včasih delal kot pek in ima kar nekaj znanja.«

Aljaž pa znanja ni prevzel le od svojih domačih, zelo rad namreč kar sam raziskuje in ustvarja brez receptur. »Glede kuhe in peke ostalih jedi, sem bolj kot ne samouk - ko si nekaj zamislim skuhati, to naredim po neki svoji logiki, brez receptov. Kuham vedno, ko lahko, ker v tem uživam ali pa kuhava skupaj z Lino, ker je tako bolj zabavno,« nam še pojasni sogovornik.

Aljažu gospodinjska opravila niso tuja. foto: VOYO

Aljaž Pušnik

Aljaž Pušnik foto: VOYO

prejšnji članek
Skrivnosti 2. sezone eksperimenta Poroka na prvi pogled
Resničnostni šovi
Skrivnosti 2. sezone eksperimenta Poroka na prvi pogled
naslednji članek
Zakaj Klapa Rišpet obožuje slovensko publiko?
Svet slavnih
Zakaj Klapa Rišpet obožuje slovensko publiko?

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.