902746_105-uta-sd
Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so protizakonite!

1715359556-dsc04278-1715359333876
Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za nezadovoljne s SDS je nejasen, meglen." #video

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Za Danijelo največja preizkušnja krivica in hinavščina

15. 12. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
danijela-medenjak

Danijela Medenjak foto: osebni arhiv, edit: njena.si

Danijela Medenjak je prag resničnostnega šova prestopila z namenom, da osvoji glavno nagrado s katero bi hčerki in sinu omogočila lepše življenje. Na poti do cilja se je pokazala kot odlična tekmovalka, a kot pravi, vsega vloženega truda gledalci niti niste videli. Preverite, kaj je ostalo skrito, zakaj jo je ob ogledu oddaj najbolj presenetil Tom in zakaj se je kar 14 dni 'skrivala' pred javnostjo?

Danijela, v resničnostno igro si se podala s strogo začrtanim ciljem – osvojiti denarno nagrado. Bi rekla, da si v šov vložila še več truda, kot smo imeli priložnost videti?

Definitivno je bilo v šovu vloženega zelo veliko dela, ki pa ni prikazano v tolikšni meri.  Sotekmovalci oz. družinski člani so večkrat mislili, da bom tudi jaz postala kmet tedna, pa tega ni bilo. Tudi Aljaž je večkrat omenil, da sem edina konkurenčna. Delovna, pametna in spretna. Bilo je pa tudi veliko truda za dobro energijo, smeh in pa to, da si z nekaterimi vseeno ustvariš nek varen krog zaupanja. 

Kaj v tvojih očeh predstavlja najtežjo izkušnjo letošnje Kmetije?

Jaz sem vedela, da mene ne bo zmatralo to, da ne bo toliko hrane, prav tako ne spanje v hlevu in veliko fizičnega dela. Najtežja preizkušnja je bila zame krivica in hinavščina. Ampak sem vedela zase, kje imam mejo in da preko sebe ne grem.

Danijela Medenjak foto: VOYO

Si spremljala oddaje? Kaj te je pri ogledu najbolj presenetilo? Si ugotovila, da si imela o kakšnem tekmovalcu povsem napačno mnenje? 

Seveda, odkar sem doma, oddaje spremljam sproti, za nazaj pa mi jih še ni uspelo pogledati. Ja, spremenila sem mnenje o Tomu. Če bi to pokazal, kar je na svojih izjavah, bi dobro sodelovali, to lahko zagotovo rečem. (smeh)

Kakšno je bilo snidenje s sinom in hčerko, ko si se po tolikem času vrnila domov? Kako vse skupaj doživljata otroka? Sta te spremljala po televiziji?

Bil je četrtek, ko sem ju pričakala v šoli. Hči bi morala na kombi k očetu, pa sem jo prej presenetila. Priletela je v objem in jokala od sreče, obe sva. Tudi učiteljica je potočila solze. Sin, joj, on je bil pa zmeden. Ampak sva se takoj 'pocartala', potem me je pa doma čakalo tisoč vprašanj. Šov spremljamo skupaj, hči je čutila mojo stisko in ko je mami jokala na televiziji, je tudi ona ob gledanju. Sina pa to ne zanima, on gre spat ob tej uri.

Danijela Medenjak srečna s sinom in hčerko foto: Osebni arhiv

Bi se še kdaj podala v resničnostni šov?

Ko sem videla, kako sem lahko stabilna in pripravljena … morda pa še kdaj.

Kako se sedaj soočaš s prepoznavnostjo? Ti to, da te ljudje prepoznavajo godi ali se počutiš nelagodno? Se ti je morda po šovu pripetil kakšen zabaven ali nenavaden pripetljaj?

Priznam, da sem bila na začetku prvih 14 dni kar doma in se postopoma navajala. Sedaj sem pa že navajena. Zdaj se pošalimo, fotografiramo. Se mi je pa res naredilo enkrat, da me je ena gospa tako zelo prestrašila, da sem vse spustila iz rok. (smeh) Drugače pa so vsi pripetljaji prijetni.

Danijela Medenjak foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
K Aljažu se je vrnila povsem spremenjena Lina
Svet slavnih
K Aljažu se je vrnila povsem spremenjena Lina
naslednji članek
Kmetija: Danijela se je poslovila od zmage
Resničnostni šovi
Kmetija: Danijela se je poslovila od zmage