nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

K Aljažu se je vrnila povsem spremenjena Lina

15. 12. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Lina-Majcen in Aljaž

Lina in Aljaž foto: edit: njena.si

Lina Majcen se je po vrnitvi iz Exatlona počasi vrnila na stare tirnice. A skok iz mehurčka ni bil lahek, sprva je odrivala domače, tekom izkušnje, ki jo je povsem spremenila, je ugotovila, kaj ji v življenju zares pomeni.

Lina Majcen je z dosežki v Exatlonu marsikomu priprla usta in si prislužila nemalo občudovanja. Poleg gledalcev, je presenetila tudi Aljaža, ki je komaj čakal, da jo bo lahko po treh mesecih stisnil v svoj objem. A ob tem je potrebno vedeti, da tako dolgotrajne izolacijske preizkušnje še zdaleč niso mačji kašelj, zato nas je zanimalo, kako se je Lina počutila, ko je po tolikem času stopila v realno življenje - se je težko navadila na zunanji svet?

»Ufff, iskreno, meni se je bilo noro težko privaditi, nisem si predstavljala, da bo tako, kot je bilo. Na začetku sem nekaj dni odrivala domače od sebe, kot da mi nič ne pomenijo, pa so mi vse na tem svetu, ampak enostavno sem bila še kar v svojem mehurčku. Ampak sčasoma sem se prilagodila in se vrnila na stare tirnice,« nam je pojasnila Lina, ki ji je Exatlon dal veliko več, kot ste lahko videli prek TV ekranov.

Gre namreč za zelo težak izziv, ki terja ogromno telesne pripravljenosti in psihične stabilnosti, kar je seveda močno vplivalo na tekmovalce. Življenje v športnem mehurčku je Lino spremenilo bolj, kot bi si lahko predstavljala …

Lina in Aljaž foto: POP TV

»Joj, kar mi je dala tale izkušnja je noro. Spremenila me je za 360 stopinj. Marsikaj ugotoviš o sebi. Vedno sem ljudem kazala Lino, ki je trmasta, egoistična, tukaj v Exatlonu sem pa si dovolila pokazati tudi čustveno Lino, ki se je marsikdaj tudi zjokala, ki je pokazala, da je bila tudi na tleh, kar v realnem življenju nikoli nebi pokazala. Ugotovila sem, kaj mi v življenju res pomeni in da dejansko ne potrebuješ nikogar, da gres čez težke trenutke, sam sebi si lahko popolnoma dovolj,« je povzela svojo življenjsko izkušnjo Lina, ki se je nekaj tednov po vrnitvi že lepo privadila na staro življenje. Z Aljažem namreč uživata v družbi drug drugega in skušata nadoknaditi zamujene dni.

»Najino življenje danes poteka normalno, tako kot je pred šovom. Živiva skupaj, se iz dneva v dan izpopolnjujeva in imava rada.«

prejšnji članek
Sanjski moški: Je Blaž res srečno zaljubljen?
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Je Blaž res srečno zaljubljen?
naslednji članek
Za Danijelo največja preizkušnja krivica in hinavščina
Resničnostni šovi
Za Danijelo največja preizkušnja krivica in hinavščina