pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Je Blaž res srečno zaljubljen?

15. 12. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
Blaž Kričej Režek v2

Blaž Kričej Režek foto: Promocijski material

Televizijska pravljica odstira zadnje poglavje in čeprav gledalcem predstavlja zgolj razvedrilo, so tik pred zdajci zavrela šepetanja, da je dvema osebama tudi v resnici spremenila življenje. Kot kaže, ni vse ostalo pri sončenju pod žarometi in smehljanju v resničnostne kamere.

… vsaj tako pravijo ptičice, ki poskrbijo, da naše novinarsko uho izve marsikaj zanimivega. In takšnih žgolenj smo kakopak iskreno veseli, pa čeprav moramo tudi sami pred uradno razglasitvijo prek ustnic povleči zadrgo. Smo že tiho, brez skrbi!

Blaž in finalistke foto: edit: njena.si

Gremo torej lepo po vrsti. Blaž ima v TV zgodbi pred seboj štiri dekleta, Laro, Kristino, Hano in Adrijanno, kako se bo od deklet poslavljal in kako bodo zaključili zadnje poglavje romantične pustolovščine, pa bomo videli v naslednji (sobotni) oddaji, ki si jo boste najbolj radovedni lahko že v petek ogledali na Voyo. Kot boste videli, bodo ustvarjalci poskrbeli za nepričakovano razkritje skrivnosti, kar bo Blaža vidno šokiralo in pustilo odprtih ust.

A kamere še ne bodo ugasnile, sanjskega mladeniča bo na koncu večera čakala pomembna odločitev: kateri dve dekleti bosta postali veliki finalistki sezone? Ena izmed njiju bo zadnjo vrtnico prejela ob koncu finalne oddaje, potem ko ju bosta nekoliko bolje spoznala Blaževa mama in oče. Da se je odločil prav in da svojega srca izbranki ni poklonil le pred kamerami, pa so za enkrat le govorice, ki bodo težo dobile s prvimi izjavami. Še malo in izvedeli boste vse o romanci letošnje sezone!

prejšnji članek
Sankcije za predčasno razkrivanje zmagovalca Kmetije?
Resničnostni šovi
Sankcije za predčasno razkrivanje zmagovalca Kmetije?
naslednji članek
K Aljažu se je vrnila povsem spremenjena Lina
Svet slavnih
K Aljažu se je vrnila povsem spremenjena Lina