sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Klarina podoba krhke princeske je zgolj krinka

13. 9. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
klara-vodopivec, kmetija, 2023

Klara Vodopivec foto: VOYO, edit: njena.si

Tekmovalci so šokirani nad spoznavanjem Klarinega pravega obraza. Za pozorne gledalce dekletova narava ne bi smela biti presenečenje …

Vlogo glave družine je Klara Vodopivec odlično izpeljala in se tako z vodenjem, kot z odnosom prikupila svojim članom družine. A sledil je zanimiv preobrat, saj 21-letnica z novim tednom ni odložila le klobuka. Sotekmovalci ne skrivajo, kako osupli so nad spoznavanjem njene pristnejše narave, razočarana je zlasti novinarka Sara, ki težko razume, da tako mlado dekle v sebi skriva izjemne manipulativne spretnosti. Zlasti jo boli odsotnost čustev, s čimer je 21-letnico tudi soočila.

Klara Vodopivec foto: VOYO

Očkova princeska v boj za nagrado

A če so nad vedenjem in osebnostjo mlade tekmovalke razočarani sotekmovalci, pa lahko rečemo, da Klara za gledalce ne bi smela predstavljati presenečenja. Osebno predstavitev Vodopivčeve so namreč vključili v čisto prvo epizodo šova Kmetija, kjer je med vrsticami v zgolj treh stavkih pojasnila, da se visoko ceni, da navzven ne izstopa, a je odločna in motivirana za doseganje ciljev, pri čemer ji odlično služi podoba krhke deklice.

»Sem tiha, mirna, komunikativna punca, ko pa pride do konflikta, pa pokažem svoje zobe in se postavim sama zase. Ne poznam besede počitek, ne prenašam enih ljudi in z njimi ne zapravljam svojega časa, ki je zelo dragocen. Sem atekova princeska, po navadi sem dobila vse, kar sem si želela in ne vidim razloga, da ne bi zmagala,« je dejala v predstavitvi Klara, pri kateri so zlasti sotekmovalke prepoznale odsotnost empatije in vrednot. Slednje jim potrjuje tudi njena reakcija, ki razkriva, da ne razume očitkov na račun izvajanja manipulativnih tehnik.

Novinarka Sara ne skriva razočaranja nad Klaro. foto: VOYO

Klara ne razume Sarinih očitkov. foto: VOYO

prejšnji članek
Zanimivosti iz Botrov: Martin med odmorom stregel prave stranke
Svet slavnih
Zanimivosti iz Botrov: Martin med odmorom stregel prave stranke
naslednji članek
Luka Basi presenetil z novo oznanitvijo
Svet slavnih
Luka Basi presenetil z novo oznanitvijo