petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kristijan pred odhodom s Kmetije več dni skrival stisko

13. 10. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
kristijan-kozole

Kristijan Kozole foto: VOYO

Kristijan je nepričakovano spakiral svoje stvari in zapustil resničnostno igro, čeprav se je do nedavnega zdelo, da je eden izmed najbolj motiviranih tekmovalcev.

Kristijan Kozole je velik navdušenec resničnostnega šova Kmetija. Razen zadnje, je spremljal vse sezone in se ob tem seznanjal z raznolikimi taktikami in zamislimi. Pot skozi igro si je pričel utirati zelo odločno, brez zadržkov je posegal po manj častnih prijemih, pri čemer se je zdelo, da se odloča popolnoma brez čustev in da krmari predvsem na podlagi tehnične ocenitve položaja. A kmalu potem, ko je zadnjič odložil klobuk glave družine, se je pričel vidno spreminjati. V zadnjih dneh se je povsem umaknil, bil je molčeč, zadržan in otožen. O tem, da doživlja stisko, ni spregovoril pred kamero, zato se je v sinočnji epizodi za gledalce odvilo veliko presenečenje, ko je najavil, da odhaja s posestva.

Kristijan na začetku šova Kmetija. foto: VOYO

Da si Kristijan želi domov, je sicer vedela Klara, ki je upala, da se bo potrudil ostati še nekaj dni. Ko pa se je morala nenadoma preseliti v drugo družino, je tudi sam pospešeno sprejel odločitev, spakiral stvari in samovoljno zapustil bitko za 50. 000 evrov. Kot razlog za odhod je razložil, da ga pesti, ker v resničnostni igri ne more biti človek, kakršen je v zunanjem svetu.

»Res sem se odločil, odhajam. Iskreno se zelo mučim sam s seboj tukaj. Zelo težko je biti iskren, pošten. Nenehno so v igri neke laži in neka zavajanja. Enostavno se ne najdem. Mislim, da sam sebi delam škodo. Nisem srečen, nisem jaz – jaz. Mogoče bo kdo rekel: 'Lejga, ta se je pa prestrašil!' … Ampak ne, ne bojim se nikogar. Z veseljem bi se z vsakim pomeril, ampak enostavno ne želim igrati igre, v kateri ne morem biti to, kar sem.

Kristijan se je do nedavnega kazal kot neusmiljen tekmovalec. foto: VOYO

Kristijan je postal v zadnjih dneh vidno otožen. foto: VOYO

Kristijana je v šov prijavila prijateljica. foto: VOYO

prejšnji članek
Melita in Silvo izbrana za najbolj vzajemen par Slovenije
Resničnostni šovi
Melita in Silvo izbrana za najbolj vzajemen par Slovenije
naslednji članek
Ema Klinec cilja na kristalni globus
Svet slavnih
Ema Klinec cilja na kristalni globus
#obraziavenija
obraziavenija