nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Maja utrpela dvojno smolo

22. 10. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
maja-pavlovič

Maja Pavlovič foto: VOYO

Maja razplet dogodkov ni želela prepustiti naključju. Strategija ji ni bila naklonjena.

Majo Pavlovič je pošteno črvičilo ob misli, da bo produkcija znova popestrila dogajanje z zamenjavo dveh članov družine. Ker ni želela tvegati, da bi se morala prav ona odpraviti prek ograje, je raje sprejela preventivni ukrep, ki jo lahko stane mesta v resničnostni igri. Po dogovoru s člani družine je postala prva dvobojevalka, saj ji je bilo ljubše boriti se za obstanek na posestvu, kot pa zaživeti skupaj s člani družine, kjer prevladujejo dominantnejši karakterji.

Maja je utrpela nezgodo. foto: VOYO

A razplet dogodkov se je odvil povsem drugače, kot je upala mlada tekmovalka. Produkcija ni načrtovala vnovične zamenjave članov družine, Majo pa v primeru poraza v tedenski nalogi čaka bitka v areni. V tej situaciji se sicer ne bi znašla, če ne bi sama izrazila želje, saj je člani družine sami od sebe ne bi izbrali za dvobojevalko.

Situacija se je zaostrila, ko je Maja ob hlevu nerodno stopila in utrpela grd izvin gležnja. Smola jo je doletela ob resnično nepravem času, saj se bo morala v primeru poraza tedenske naloge kljub poškodbi odpraviti v areno. Kot bo pojasnila, je po naravi velika borka, zato načrtuje, da bo četudi je poškodovana, dala vse od sebe.

prejšnji članek
Zaljubljena Katarina Čas: S fantom že živita skupaj
Svet slavnih
Zaljubljena Katarina Čas: S fantom že živita skupaj
naslednji članek
Velik samostojen uspeh Stjepana Hauserja
Svet slavnih
Velik samostojen uspeh Stjepana Hauserja