nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Lepotica, ki jo že 17 let ljubi Alen Ploj

9. 11. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
alen2

Alen in Sana foto: sestavljena fotografija

Aktualni tekmovalec Kmetije Alen Ploj ima doma postavno lepotico. Preden jo je mahnil na Kmetijo, sta se lahko poveselila ob 17. obletnici razmerja.

V eni izmed minulih oddaj šova Kmetija je Alen prejel pismo svoje zaročenke. Kot je pojasnil, mu njene misli na papirju pomenijo več kot posnetek ali video klic, saj se bo lahko k črkam vračal kadarkoli si bo zaželel. A kdo je pravzaprav dekle zadržanega in spoštljivega tekmovalca, ki se tekom poteka resničnostnega šova nič kaj rad ne izpostavlja?

Srce osebnega trenerja je že pred več kot desetletjem osvojila Sana Grah Amidžić. Tako kot njemu, tudi njej veliko pomeni zdrav življenjski slog, zato ne preseneča, da sta z roko v roki zakorakala tudi v poslovne vode. Alen in Sana, ki je prav tako veganka, imata namreč fitnes in terapevtski studio, kjer nudita številne možnosti za ohranjanje ter krepitev telesnega zdravja in počutja. Sana je sicer diplomirana kineziologinja, učiteljica joge in masažna terapevtka.

Zaročenca zasebno življenje bolj redko delita z javnostjo, zadržan je zlasti Alen, nekoliko manj pa Sana, ki občasno na družbenem omrežju le razveseli s kakšnim ljubečim utrinkom.

prejšnji članek
Kje je junak, ki bi šov v živo speljal brez oglasov?
Resničnostni šovi
Kje je junak, ki bi šov v živo speljal brez oglasov?
naslednji članek
Domen Valič: Dober seks je najpomembnejši na svetu ...
Svet slavnih
Domen Valič: Dober seks je najpomembnejši na svetu ...