zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Patricija v čustveni stiski

22. 11. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija-2023, patricija

Patricija foto: VOYO

V vlogi grešnega kozla ji ni najbolj prijetno. Se bodo njene slutnje uresničile ali bo sledil velik preobrat in bo posestvo zapustila oseba, na katero ni nihče pomislil?

Žan je Patricijo izbral za prvega grešnega kozla. Potem ko jo je poklical proč od družine in ji na samem razkril svojo odločitev, ji je hkrati pojasnil še, da ji je na ta način vrnil, ker ga je tudi ona poslala v hlev. Patricija je vest pospremila z nasmeškom na obrazu, ko pa jo je oprtana s prtljago mahnila proč od hiše, so se ji v očeh pričele nabirati solze.

Patricija v trenutkih, ko je izvedela, da je postala grešni kozel. foto: VOYO

»Ta hlev je moj začetek in modra bo tudi konec,« je dejala Patricija, ki glede svoje prihodnosti na posestvu nima najboljšega občutka. Trenutki na samem so v njej prebudili še več čustev, ki pa jih je ob Nušinem obisku olajšano spustila na plan.

»Tukaj sem začela, tukaj bom končala … Ni me težko, ker sem tukaj (op. a. v hlevu), res ne, samo celotna kmetija mi gre po glavi. Sploh ne vem, če imam željo priti nazaj. Po eni strani čutim, da bi šla domov, zato so najbrž privrela na plan vsa ta čustva …« se je zaupala empatični Nuši, ki ji je skušala biti s svojo bližino v oporo.

Patricijo sedaj čaka spopad z Davidom, ki so ga določili za drugega grešnega kozla. Se bodo njene slutnje uresničile in se ji res obeta vrnitev k svojim domačim ali pa bo znova dokazala, da je pri igrah precej bolj spretna, kot mislijo sotekmovalci?

Bomo videli, nocoj, po 21.uri na POP TV.

Patricija je Nuši zaupala svoje občutke. foto: VOYO

prejšnji članek
Čisto pravi slovenski žigolo: 'Sem gospodar zrelih šišk!'
Svet slavnih
Čisto pravi slovenski žigolo: 'Sem gospodar zrelih šišk!'
naslednji članek
Jasmin Stavros pred smrtjo zadnjič nastopil tudi na Aktualovem koncertu
Svet slavnih
Jasmin Stavros pred smrtjo zadnjič nastopil tudi na Aktualovem koncertu