cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Suzana in Žan po Kmetiji: Brez kamer pišeta novo poglavje

28. 11. 2023; 07.00
Avtor: Vesna Meško
suzana-bajrić, kmetija-2023

Romanca v šovu Kmetija foto: VOYO

Po bitki v areni je šov Kmetija zapustila Suzana. Ob slovesu od Žana ni bilo zaznati velikih čustev, kaj pa se je zgodilo kasneje? Suzana nam je zaupala, da je Žan presenetil tudi njo.

Od resničnostne igre in možnosti za osvojitev glavne nagrade se je tudi uradno poslovila Suzana Bajrić, televizijska voditeljica, ki je v izolaciji doživela veliko razočaranj, hkrati pa ji je dogodivščina prinesla tudi romanco z Žanom. In zdaj naj razkrijemo tisto, kar se gledalci že dolgo sprašujete. V kakšnem odnosu sta Suzana in Žan danes? Sta po šovu navezala stike in nadaljevala skupno pot?

Suzana je zapustila šov Kmetija. foto: VOYO

»Če povem po pravici, sem ob poslovilnemu objemu na zadnji dan Kmetije mislila, da se dejansko ne bova tako hitro ujela. Me je pa presenetil s klicem takoj zjutraj po koncu Kmetije in me povabil k sebi. Na povabilo sem se odzvala in odšla na drug konec Slovenije,« nam je pojasnila Suzana in smeje se dodala, da ni vedela, da lahko kdo živi tako daleč. Ona namreč prihaja iz Idrije, Žan pa živi v občini Destrnik, ki se nahaja v Slovenskih goricah.

Razdalja med Suzano in Žanom foto: Zaslonski posnetek

In kaj se je zgodilo potem? »Tam sem preživela kar nekaj dni, spoznala obilo njegove prijetne družine, vsi so me prijazno sprejeli in počutila sem se kot doma. Žan se mi je opravičil za vse, kar se je notri dogajalo in razložil, zakaj je skozi šov ravnal tako, kot je.«

Krasno, to je lepa novica, ki vas je gledalce zagotovo razveselila. Kaj pa ta pogovor in pomiritev nesoglasij pomeni za njun odnos v prihodnje? »Loči naju kar precej kilometrov, tako da so najina snidenja malo omejena. Se pa druživa naprej, spoznavava brez kamer in pritiskov in ja, bomo videli, kam naju vse to pripelje,« je s pomenljivim nasmehom zaključila Suzana.

Za Suzano sicer Kmetija ni bila izkušnja, ki jo bo ohranila v lepem spominu. Zakaj natanko pa v jutrišnjem intervjuju na njena.si. Vabljeni v našo družbo!

Suzana in Žan ob slovesu. foto: VOYO

prejšnji članek
Zvezdani Mlakar zagorel dom
Svet slavnih
Zvezdani Mlakar zagorel dom
naslednji članek
Dedek Magnifico razvnel dvorano L 56
Svet slavnih
Dedek Magnifico razvnel dvorano L 56