Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdani Mlakar zagorel dom

28. 11. 2023; 08.06
Avtor: K.M.
zvezdana obrez

Zvezdana Mlakar s svojo knjigo foto: Mediaspeed

"Če ne doživiš, ne veš. Ko ti zagori dom, se te dotakne in te za vedno spremeni," je na družbenem omrežju zapisala igralka in se zahvalila gasilcem.

Igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar je včeraj na družbenih omrežjih razkrila, da ji je zagorel dom. "Ko sem zjutraj sedla k računalniku, da bi po mailu odgovorila na pošto, ki me je vrgla iz tira, ki se je dotaknila moje globoke družinske bolečine, sem zgledala tak bel dim, ki se je valil iz garaže. Ta se je kmalu spremenil v črno plazečo gmoto, plameni so sikali v njem, jaz pa sem v hipu pozabila nujno stevilko za pomoč. Nisem se je spomnila. Hvala Bogu, da smo v kurilnici imeli celo 5 gasilnih aparatov, ker smo v tistem kaosu našli le tri. Z njimi in vodo smo se rešili najhujšega. Hvala Bogu, da se nisem znašla doma sama," je med drugim zapisala in razkrila, da je zagorel celoten kletni prostor, le ena slika pa je ostala cela. 

Zapisala je še, da stvari zdaj razume na drugačen način. "Ko ti zagori dom, se te dotakne in te za vedno spremeni.  Cel dan premišljujem o ljudeh, ki so v poplavah izgubili dom, o ljudeh, ki jim domove rušijo rakete. Vedno sem sočustvovala z njimi, a po tej izkušnji razumem tudi drugače. Moj dom je ranjen, globoko v drobovje, smo brez gretja in trenutno še brez marsičesa, kar je za normalno življenje pomembnega. A smo živi, dom še vedno stoji."

prejšnji članek
Saša Lendero sama poprime za delo
Svet slavnih
Saša Lendero sama poprime za delo
naslednji članek
Suzana in Žan po Kmetiji: Brez kamer pišeta novo poglavje
Resničnostni šovi
Suzana in Žan po Kmetiji: Brez kamer pišeta novo poglavje