Kenneth Mitchell
Svet24.si

Umrl zvezdnik filmov Zvezdne steze in Stotnica Marvel

JAnez Škrabec
Necenzurirano

Podražitve na železnicah: nova postaja ne bo stala 81, ampak 170 mio evrov

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Ste presenečeni nad Davidovo družino?

7. 12. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija-2023, david, družina

David je dočakal obisk družine. foto: POP TV

Na Kmetiji je napočil čas za obiske, pri čemer je veliko pozornosti pritegnila Davidova družina. Mama je prekipevala od ponosa, lepo dekle pa je svojo ljubezen zasulo s poljubi.

Ko je na posestvo stopila Davidova čedna mama in družino nagovorila z vprašanjem, kje je najlepši tekmovalec, je nemudoma postalo jasno, da je pomembno vplivala na oblikovanje tekmovalčeve samopodobe. »Prvorojenec. Za mamo je itak vedno poseben. On je nekdo, za katerega bi šla na konec sveta,« je dejala mama Zorica in pojasnila, da bi zanj in za sina Filipa naredila vse. »To so moji ideali.«

Ponosna mama Zorica foto: POP TV

Skupaj z mamo sta na obisk prišla tudi Davidov brat in dekle, ki je navdušilo s svojo ljubko naravo. Parček si je nemudoma stekel v objem in ostal tesno drug ob drugem vse do konca obiska. Med poljubi in izkazovanjem nežnosti ste dobili tudi odgovor na vprašanje, ki nam ga David ni želel razkriti. Kaj si o njegovi naklonjenosti do Žana misli Karin? Kot kaže nič posebnega, saj ga je tudi sama zbodla na ta račun in se skupaj z ostalimi prikupno hahljala.

»Absolutno se veselim in že komaj čakam, da bova nekega dne imela majhne otročičke, kužke in hišo. Pa da bomo vsi skupaj srečno živeli do konca svojih dni,« je po obisku o svojih sanjah na temo njune skupne prihodnosti dejal David, ki komaj čaka, da se po dolgi pustolovščini za vedno vrne v dekletov objem.

Davidovo lepo dekle foto: POP TV

Karin se je nenehno prižemala k Davidu. foto: POP TV

prejšnji članek
SIT: Kdo poskrbi za obleke in rekvizite – tekmovalci ali POP TV?
Resničnostni šovi
SIT: Kdo poskrbi za obleke in rekvizite – tekmovalci ali POP TV?
naslednji članek
Revija Time za osebnost leta izbrala Taylor Swift
Svet slavnih
Revija Time za osebnost leta izbrala Taylor Swift