nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Suzana se podaja v glasbene vode

16. 12. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
suzana-barjić

Suzana Barjić foto: sestavljena fotografija

Tekmovalka letošnje sezone šova Kmetija se je poslovila od vloge televizijske voditeljice. Za enkrat. Se pa namerava podati v glasbene vode, saj je to področje, v katerem zelo uživa.

Kot nemara veste, je bila postavna Suzana Bajrić pred vstopom v šov Kmetija voditeljica na TV3, a se po koncu snemanja resničnostne oddaje na televizijske zaslone ni vrnila. »V preteklosti sem vodila kar nekaj oddaj. Začela sem z glasbeno oddajo Top 8, nadaljevala z oddajo Vinilni časi, kjer sva skupaj s sovoditeljem gostila različne glasbenike. Potem je bila tu se popotniška oddaja Zlati ključ, kjer sem raziskovala mesta in jih poizkušala gledalcu kar najbolje približati, vodila pa sem tudi vremensko napoved,« nam je pojasnila Suzana in razložila, da je bila hkrati aktivna tudi za kamero, saj je opravljala delo asistentke urednika, kar pomeni, da je poleg raznolikih del urejala tudi programsko shemo.

S čim pa se ukvarja po koncu snemanja šova Kmetija? Jo bomo še lahko videli v voditeljskih čevljih? »Trenutno ne plujem v teh vodah. Me je pa voditeljstvo od nekdaj privlačilo, tako da si teh vrat definitivno ne zapiram. Mogoče se še kdaj preizkusim na tem področju, kaj pa vem,« razmišlja Suzana in nam za konec zaupa še, kaj namerava početi prihodnje leto.

»Začela se bom učiti DJ-anja, glasba je bila namreč od malega moja strast in v njej res uživam. Bomo videli, kaj prihodnost prinese zame. Pustimo se presenetiti.«

Suzana Barjić v času vodenja oddaj na TV 3

Suzana Barjić v času vodenja oddaj na TV 3 foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Damjan Murko bo praznike preživel v čisto novem domu
Svet slavnih
Damjan Murko bo praznike preživel v čisto novem domu
naslednji članek
Jure Košir spet 'zarapal' svoj veliki glasbeni hit
Svet slavnih
Jure Košir spet 'zarapal' svoj veliki glasbeni hit
#nasazenazenska
nasazenazenska