nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Damjan Murko bo praznike preživel v čisto novem domu

16. 12. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
damjan-murko - za naslovnico Stopa

Damjan in Maja Murko foto: Tibor Golob

Damjan Murko žanje sadove svojega dela. Po nakupu dveh neprimičnin se veseli, da bo z družino letošnje praznike preživel v prekrasnem novem domu.

"Letos bo naš božič poseben tudi zato, ker ga bomo praznovali v novem domu, v zadnjem letu sem namreč postal lastnik dveh nepremičnin. Končno imamo svoj dom, tukaj je naše srce, in to je to, čemur lahko zdaj zares rečemo dom," je v intervjuju za revijo STOP pojasnil Damjan, ki se ne ozira na vse tiste, ki se morebiti čudijo, kako to, da mu gre tako zelo dobro, da si lahko privošči takšno razkošje. Še več, takšne misli ga spravljajo v smeh ...

"V življenju sem veliko delal in še delam. Verjamem v svoje delo in uspeh letega. Dosegel sem to, o čemer marsikdo lahko samo sanja. Nič mi ni bilo podarjeno, vse sem si ustvaril na pošten način in sam. Nič mi ne manjka in imam vse, dom, zdravje, osnovno eksistenco in družino," je zadovoljen Damjan, ki javnost zelo rad zavaja in se zapleta v skrivnosti o tem, kdo je v resnici.

"Prav je tako, da ljudi puščam v dvomih, da tavajo, iščejo in se sprašujejo. Če bi vedeli vse skrivnosti o meni, bi se lahko že zdavnaj poslovil."

Damjan Murko z družino

Damjan Murko z družino foto: Tibor Golob

prejšnji članek
Čuk Miha Novak o neizmerni družinski sreči
Svet slavnih
Čuk Miha Novak o neizmerni družinski sreči
naslednji članek
Kmetija: Suzana se podaja v glasbene vode
Resničnostni šovi
Kmetija: Suzana se podaja v glasbene vode
#obraziavenija
obraziavenija