Resničnostni šovi
 

V igro vstopa največja uganka Kmetije 2019

28. 8. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
povse

Marjana Povše foto: Pop TV, edit: njena.si

Šovu Kmetija se bo znova pridružila Marjana Povše, ki je leta 2019 ustvarila vtis najbolj zmedene tekmovalke. Upokojenka se je sicer na igro pripravljala vrsto let.

Se še spomnite upokojenke Marjane Povše? 64-letnica je bila za tekmovalce ena izmed največjih ugank resničnostnega šova Kmetija, mnogim namreč tudi po zaključku snemanja ni bilo jasno, ali je gospa resnično bolj zmedene narave, ali pa je morda namenoma postregla z nenavadnimi reakcijami. Ravno zaradi slednjih jo člani igre niso dojemali kot resno konkurentko, na koncu pa je presenetila in se prebila vse do finala. Skrivnostna Marjana je pritegnila tudi Miha Kavčiča, ki je tisto leto kot stric iz ozadja obiskal posestvo. Tekom opazovanja je ocenil, da je Marjana eden izmed najbolj zanimivih likov, ki bi jih sam vsekakor vključil v takšen format resničnostnega šova. Videl jo je namreč kot neverjetno smešno osebo, ki sogovornika s svojim vedenjem precej zmede: »Včasih se zdi, kot da je nekdo drug v njenem telesu, kot da jo upravlja vesoljček

Morda bo več jasno letošnjo sezono, ko se bo upokojenka v boj za nagrado podala z novimi obrazi. Kot zanimivost naj omenimo, da bi morali tekmovalko vseeno jemati bolj resno, saj se že prvikrat ni kar tako, zaradi dolgčasa pojavila pred kamerami. Kot je takrat pojasnila, si je za vstop v Kmetijo prizadevala priti kar tri leta, v tem času pa se je podrobno seznanila tudi z vsebino pratike.

Je zmedenost igrala? foto: POP TV

Marjana Povše v Kmetiji 2019 foto: POP TV

prejšnji članek
Informacije za vse, ki se boste v soboto udeležili Magnificovega koncerta
Svet slavnih
Informacije za vse, ki se boste v soboto udeležili Magnificovega koncerta
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Radoslav v težavah zaradi vedenja
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Radoslav v težavah zaradi vedenja

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.