Svet slavnih
 

Informacije za vse, ki se boste v soboto udeležili Magnificovega koncerta

28. 8. 2024; 08.34
Avtor: Uredništvo
Goran Dragič, the night of the dragon (16)

Magnifico foto: Aleš Fevžer

S svetlobno hitrostjo se približuje veliki koncert Magnifica ob 30. obletnici njegovega samostojnega delovanja, ki bo 31. avgusta v Stanežičah. Z namenom čim lažjega poteka dogodka je spodaj nekaj koristnih informacij.

V svoji karieri je izdal osem avtorskih plošč in tri filmske albume, imel preko 1000 koncertov doma in po svetu. Njegove pesmi se vrtijo v 53 državah sveta. Magnifico bo tri desetletja svojega glasbenega delovanja proslavil s tistimi, ki največ pomenijo. S svojim občinstvom. Decembra leta 2017 je prvič razprodal Areno Stožice, nakar je to ponovil še trikrat, leta 2020 pa je postavil rekord v prodanih vstopnicah za tradicionalni božični koncert na svetovnem spletu. Je glasbenik, čigar glasba riše svet brez mej, posledično pa ob izvedbah v živo občinstvo doživi edinstveno izkušnjo. V soboto, 31. avgusta, pa za svoje občinstvo pripravlja koncert oziroma kar dogodek na prostem. 

Časovnica:

16:00 odprtje vrat za obiskovalce
18:00 glasbeni program
20:00 koncert MAGNIFI3O
22:30 DJ program (DJ Jizah DaFunk)

Parkiranje in prevoz na prizorišče

Poskrbeli so, da bo dostop do prizorišča dogodka kar najlažji in težave s parkiranjem čim manjše. Za brezskrbno zabavo priporočamo, da na prizorišče ne hodite z osebnimi avtomobili, saj je v namen dogodka organiziran javni prevoz. Predlagamo eno od naslednjih možnosti:

Uporaba dodatnih avtobusov MAGNIFI3O

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. bo v soboto, 31. avgusta 2024, zaradi prireditve v Stanežičah za obiskovalce uvedlo dodatne avtobuse, ki bodo označeni z napisom MAGNIFI3O in bodo na dan dogodka vozili na relaciji Bavarski dvor – Stanežiče P + R ter se bodo ustavljali na vseh vmesnih postajališčih redne linije 1. Avtobusi bodo vozili na 20 minut. Avtobusi bodo vozili na prizorišče med 17:00 in 20:00 uro. Iz prizorišča do bavarskega dvora do 0:30, po potrebi tudi dlje! Prevoz je brezplačen!

Uporaba rednih linij LPP-ja

Brezplačen prevoz bo mogoč s koncertno vstopnico 4 ure pred koncertom in 3 ure po koncertu. Vljudno vas naprošamo, da vaše avte pustite na omenjenih parkiriščih, saj iz njih zagotavljamo varen, udoben in brezskrben prevoz tako do neposredne bližine prizorišča, kot tudi nazaj do vašega avtomobila. Do prizorišča je sicer možen dostop z avtom (Stanežiče P + R), vendar je na razpolago omejeno število parkirišč, zato vas naprošamo, da avto pustite na spodaj navedenih parkiriščih, od koder bo organiziran javni prevoz, od avta do prizorišča in nazaj.

Poskrbljeno je tudi za prevoz do prizorišča iz cele Slovenije! Nomago vas pripelje iz vašega kraja do prizorišča (povratna karta 10 eur) Smer: Maribor, Prevalje, Jesenice, Brežice, Nova Gorica in Koper. Kdaj in od kod je odhod si lahko preberete na povezavi.

Našteta parkirišča so brezplačna:

- P + R Stožice
- ŠRC Stožice (parkirna hiša športno-rekreacijskega centra v Stožicah) (509 mest)
- Tivoli I. (343 mest)
- Tivoli II. (154 mest)
- ALEJA Ljubljana – Šiška (le v obeh nadstropjih parkirne hiše, drugod je plačljivo) (1400 mest)
- Supernova Ljubljana Šiška (300 mest)
- Žale (128 mest)
- Žale II (87 mest)
- Žale III (91 mest)
- Žale IV (82 mest)
- Žale V (288 mest)
- Cvetličarna (Kranjčeva) (112 mest)

Informacije za invalide

Vstop na prireditev je za invalide brezplačna, spremljevalci pa potrebujejo vstopnico (navadna vstopnica za stojišče).


Za invalide na invalidskih vozičkih smo uredili posebno tribuno, ki se nahaja na desni strani od odra. Število mest na tribuni je omejeno. Dostop je skozi poseben vhod za invalide, ki je na jugovzhodni strani prizorišča. Za invalide, ki bodo prišli z lastnim prevozom je rezervirano parkirišče ob vhodu za invalide na jugovzhodni strani prizorišča. Parkirišče je v neposredni bližini tribune za invalide. Na tribuni za invalide, ki je tudi del VIP tribune, bo organizirana prodaja pijače - plačevanje bo možno s plačilnimi karticami. WC za invalide se bo nahajal neposredno pred tribuno.



prejšnji članek
Klemen Bučan razkril, zakaj in kako je izgubil 15 kilogramov
Svet slavnih
Klemen Bučan razkril, zakaj in kako je izgubil 15 kilogramov
naslednji članek
V igro vstopa največja uganka Kmetije 2019
Resničnostni šovi
V igro vstopa največja uganka Kmetije 2019

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.