Resničnostni šovi
 

Eva Luna: Pokazati čustva je znak človeškosti

14. 9. 2024; 08.00
Avtor: Vesna Meško
Eva Luna in Nejc Abram

Eva Luna in Nejc Abram foto: Osebni arhiv

Razlog za odhod Eve Lune iz Kmetije bo ostal skrivnost, si je pa domov seveda želela zlasti zaradi Nejca. Je pričakovala, da bo tako čustvena? Ne, jo pa zaradi tega zagotovo ni sram. Vas zanima, koga bi moralo biti?

Eva Luna je v resničnostni šov Kmetija vstopila v tandemu, sama, torej brez fanta Nejca, namreč praga v svet izolacije ne bi prestopila. Čeprav se je zavedala, da se lahko igra kaj hitro obrne, pa priznava, da si ni mislila, da se bo pustolovščina tako hitro končala. »Iskreno povedano, tega nisem pričakovala, ampak čustva so naredila svoje,« skomigne Eva Luna, ki se je domov vrnila še pred začetkom poletja. Od snemanja je torej minilo več mesecev, kakšni so njeni vtisi o izkušnji, pa nam je zaupala v kratkem klepetu …

Ko je Nejc zapustil igro, so te prevzela močna čustva, bila si žalostna, pogosto si jokala in hrepenela po tem, da pojdeš za njim. Si morda s temi odzivi presenetila tudi samo sebe ali si tudi sicer bolj čustvene narave?

Jaz sem čustvena in me tega ni sram pokazati in priznati, vsi jokamo, eni smo ob tem pač posneti, drugi ne. Pokazati čustva ni slabost, ampak znak človeškosti, ljubezni, ranljivosti in poguma.

Včasih težke situacije pred nas razgrnejo nova spoznanja - kaj si spoznala o sebi in o svojem odnosu z Nejcem?

Spoznala sem to, da je najina veza res močna in da je on tista oseba, s katero želim graditi prihodnost.

Danes sta še bolj povezana. foto: POP TV

Je bil vzrok za željo po odhodu samo Nejčeva odsotnost ali vas je motilo še kaj drugega?

Itak je bil eden izmed največjih razlogov ta, da Nejca ni več, so pa tukaj tudi drugi razlogi, ki pa jih na žalost ne smem omeniti zaradi pogodbe.

Sanjski moški in Kmetija - je sploh mogoče primerjati ta dva šova?

Ne. Edina skupna točka so kamere. Pozna se namreč razlika, da se tukaj boriš za denarno nagrado in da se odnosi ljudi zelo spremenijo.

Si v svojem zasebnem življenju občutila, da se po TV predvaja Kmetija?

Ja, definitivno sem občutila. Na zadnji teden je bilo veliko komentarjev, ker sem "preveč jokala". Mene tega ni sram. Iti pripravljen v resničnostni šov sam, ali pa še z nekom, je popolnoma drugače. Osebe, ki to komentirajo in ki jih to moti, ne vedo, kaj pomeni biti zaljubljen, pa tudi v šovu še niso bile, da bi razumele pritisk, ki pride zraven.

Bi rekla, da je spletna družba postala še bolj nestrpna, kot pa je bila v obdobju predvajanja šova Sanjski moški? Kako se soočaš s tem?

Rekla bi, da je spletna družba enaka, če ne še hujša … Mene takšne stvari ne prizadenejo, ker sem na to že navajena, ne bom pa rekla, da jih je lahko spregledati. Nikoli namreč ne veš, kako lahko že en sam komentar vpliva na posameznika. Osebe, ki pišejo takšne komentarje, ponižujejo zgolj sebe, hkrati pa kažejo na to, da so sami mentalno nedorasli.

Eva Luna in Nejc Abram foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Ujeti med igro in realnostjo: Polona o 'nevidni' Kmetiji
Resničnostni šovi
Ujeti med igro in realnostjo: Polona o 'nevidni' Kmetiji
naslednji članek
Kmetijo zapustili Eva Luna in Polona
Resničnostni šovi
Kmetijo zapustili Eva Luna in Polona

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.