1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Ljubosumje udarilo na plan, Matej brez moči

10. 4. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
matejinmetka

foto: POP TV

V oddaji so končno pokazali tudi dogajanje na domačiji Mateja Ruparja, a stvari niso šle po načrtu.

Mateju so okoliščine zagodle že prvi dan, saj se v Selu pri Robu ni pojavila Metka, kar je nekoliko razveselilo Uršo in Andrejo, saj jima je bila posledično namenjena vsa pozornost. A se je Metka naslednji dan vseeno pojavila, in to na motorju, ter s tem povzročila kar nekaj zmede. 

Ker sta ga Urša in Andreja imeli en dan zase, je Mateja Metka s svojim motorjem odpeljala. Na samostojnem druženju je sicer priznala, da je zamudila, ker se jim ni želela pridružiti, a ji je bilo na koncu žal, preostali dekleti pa sta kljub temu občutili kar nekaj ljubosumja. ''Mislim, da se Matej niti malo ni zanimal za naju, saj je prišla nova roba in je potrebno izkoristiti, kar pride,'' je s prvimi znaki ljubosumja v izjavi povedala Urša. ''Upravičeno sta lahko zaskrbljeni in ljubosumni, saj je prišla kar dobra konkurenca,'' pa je v svoji izjavi povedal Matej. 

Ljubosumje pa je kar močno načelo Uršo Škofic iz Kamnika, ki jo je prihod še ene tekmovalke močno in vidno prizadel. Čeprav je za nasmehom najprej skrivala svojo slabo voljo, jo je dejstvo, da je Matej na zmenek povabil ravno novo prispelo dekle, močno prizadelo. ''Zelo sem zmedena, ne vem, kaj naj si mislim. Ne vem, če sem Mateju sploh všeč. Ne vem, če bi sploh ostala tukaj,'' pa je povedala v zasebni izjavi. Vse skupaj jo je prizadelo tako močno, da je na koncu spakirala kovčke in Matejevo domačijo brez prave razlage tudi zapustila in svojega izbranca pustila popolnoma zmedenega. Se bo vrnila?

Če ima Matej na eni strani težave z dekleti, pa se jih mora Jani že skoraj otepati. Kaj se je zgodilo tokrat?

prejšnji članek
Helena Blagne se trese za sina
Svet slavnih
Helena Blagne se trese za sina
naslednji članek
Iryna žalostno dejala: konec je!
Resničnostni šovi
Iryna žalostno dejala: konec je!