zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Ljudje ne razumejo, zakaj se je tako odvilo …

7. 6. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
dragana lpd

dragana foto: POP TV

Dragana Lukić je v oddaji Ljubezen po domače pustila lep vtis. A medtem ko se je med gledalci zapisala kot primerna kandidatka za Tomaža Bizjaka, je slednji žal ni videl v vlogi svojega dekleta …

Čeprav se je z junakom podeželja Tomažem Bizjakom odlično razumela, tiste prave iskrice med njima niso zaprasketale. Dragana Lukić se je izkazala kot prizemljena, marljiva in razumevajoča ženska, za namenček pa še odlična sogovornica, kar je kmalu ocenil tudi Tomaž.

Slednji je ob koncu tedna kljub temu sklenil, da se poslovita in da na romantični izlet popelje Patricijo Švigelj. Dragano Tomaževa odločitev ni presenetila, ni pa ji bilo povsem vseeno. Kot je pojasnila ustvarjalcem šova, glede razpleta v šovu prejema različne odzive, mnogi denimo ne razumejo, zakaj izmed vseh deklet ni izbral nje.

No, a čeprav v oddaji ni našla ljubezni, se zdi, da se je slednja rojeva prav v teh dneh. Tako je namreč moč sklepati na podlagi skrivnostnega odgovora, tekom katerega je dejala, da za enkrat na temo ljubezni še ne more podati komentarja.

Dragani je razkril vse skrivnosti ...

Dragani je razkril vse skrivnosti ... foto: POP TV

prejšnji članek
'José Armando' se vrača v novi podobi
Svet slavnih
'José Armando' se vrača v novi podobi
naslednji članek
Tjaša Kokalj mu je javno izpovedala ljubezen
Svet slavnih
Tjaša Kokalj mu je javno izpovedala ljubezen
#nasazenazenska
nasazenazenska