mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tjaša Kokalj mu je javno izpovedala ljubezen

7. 6. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
Tjaša Kokalj

Tjaša Kokalj foto: M24/Marko Vavpotič

Lepa mamica Tjaša Kokalj Jerala pravi, da ji javne čustvene izpoved še zdaleč niso blizu. Tokrat je zaradi posebne priložnosti naredila izjemo in soprogu v spletnem zapisu pojasnila, kako veliko ji pomeni.

Tjaša in Klemen Jerala sta pred oltar stopila leta 2015. Tiho in na skrivaj, saj si nista želela medijskega pompa. Tudi sicer jima veliko pomeni zasebnost, ki jo zlasti skrbno varujeta, ko beseda nanese na njuni dvojčici.

Skrbna mamica je zadržana tudi glede javnega izkazovanja čustev, saj meni, da vse skupaj zveni preveč zlagano. Kljub temu je včeraj naredila izjemo, ganjena ob posebnem dnevu, ko sta si s soprogom prvič po dveh letih vzela čas zase, je namreč na družabnem omrežju objavila naslednji čustven zapis.

»Načeloma ne maram javnega izkazovanja nežnosti, mehkih in pocukranih besed, ker se mi zdi neiskreno, zlagano, plastično. Ampak temu fantu, mojemu fantu, možu in očetu mojih krasnih deklic je treba priznati, da je en zelo fejst dec. Treba ti je dati priznanje, da si blazno sposobna oseba, z zame pravimi prioritetami, poznaš vse moje obraze in me še vedno maraš, to, kakšen krasen očka oziroma ‘ati’ si, pa sploh ne bom začela, ker te tu nihče ne našiša. Na zdravje torej nate Klemen in na naju, da sva si po skoraj dveh letih vzela en dan, en večer in eno noč samo za naju.«

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Ljudje ne razumejo, zakaj se je tako odvilo …
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Ljudje ne razumejo, zakaj se je tako odvilo …
naslednji članek
Natašo Gorenc hočejo izkoristiti
Svet slavnih
Natašo Gorenc hočejo izkoristiti