nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Anto Nogavička osvaja z vezeninami

6. 8. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
anto v

'Rad se smejim in pojem.' foto: RTL

Ponosen pastir Anto Vardić je junak resničnostne oddaje Ljubezen na vasi, ki je poskušal pritegniti pozornost s svojim hobijem. V prostem času namreč šiva, vešč je v kleklanju, najbolj spreten pa je, kot pravi, pri pletenju nogavic.

Junak podeželja Anto Vardić se je v resničnostni oddaji Ljubezen na vasi pohvalil z vezenimi prtički, ki jih je razprostrl pod dnevnem prostoru, kjer so snemali predstavitveni prizor. 45 –letni pastir je s svojim hobijem požel nemalo pozornosti, razkril je namreč, da kadar le utegne, posveti svoj čas šivanju, kleklanju in pletenju. Kot je pojasnil, plete najboljše nogavičke, zaradi česar so mu vaščani nadeli vzdevek Anto Nogavička. Na to, kaj si drugi mislijo o njegovem hobiju, se požvižga, ostaja zvest sebi, z veliko željo v srcu, da bi našel sanjsko žensko. Nenazadnje je od njegovega zadnjega ljubezenskega razmerja minilo že 25 let, ko je njegovo veliko ljubezen s sosedo prekinila vojna v Bosni in Hercegovini.

Anto Vardić foto: RTL

Anto se je tako pred kamerami znašel v upanju, da ulovi zadnji vlak in si ustvari družino. »Mislim, da bi vsako žensko osvojila moja dobrota in pozornost, s katero bi jo zasipal. Romantiko vsak dojema po svoje, meni je recimo najpomembneje, da mi uspe dekle nasmejati,« je za RTL pojasnil Anto, ki upa, da bo s svojo toplino, nasmehom in dobroto pritegnil verno žensko, ki mu bo rodila otroke.

Anto Vardić foto: RTL

prejšnji članek
Špela Grošelj: Prekrasna, božanska ...
Svet slavnih
Špela Grošelj: Prekrasna, božanska ...
naslednji članek
Raper Zlatko delil prisrčen trenutek z dojenčico
Svet slavnih
Raper Zlatko delil prisrčen trenutek z dojenčico
#obraziavenija
obraziavenija