nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen spet iščeta v šovu

25. 9. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
ljubezen-na-vasi-11-sezona

Ines in Nadin foto: RTL

Nadin in Ines sta se odločili, da ljubezen ponovno poskušata najti v resničnostnem šovu Ljubezen na vasi. Tokrat je oddaja obarvana mednarodno – sta se pripravljeni posloviti in oditi v svet? Ne boste verjeli, kje bosta snemali

Tako kot razvpita Paulina Tomičić, sta se tudi Darijeva Nadin Jurić in atraktivna Ines Petrić odločili, da zopet zakorakata pred resničnostno kamero. Ljubezni v resničnem življenju namreč nista našli, zato sta upanje položili v naročje 11. sezone priljubljene oddaje.

Rekorderka v številu udeležb v šovu Ljubezen na vasi, 46-letna Ines, je tokrat vrgla oči na 51-letnega avstralskega kmeta Jacka Vukoja, ki želi najti Hrvatico svojih sanj. Ljubiteljica fitnesa, zapeljivih oblačil in vročih selfijev bo tudi tokrat s svojo atraktivno podobo skrbela za pestro dogajanje na malih ekranih.

Jack Vukoja foto: RTL

Pa Nadin? Čeprav jo je zavrnitev Darija Gašparića močno potrla, je sedaj ponovno pripravljena na skok pred kamere. Solze so se namreč že davno posušile, zlasti ob pogledu na 25-letnega Danijela Granja iz Ekvadorja. Mladenič hrvaških korenin si želi ob sebi zvesto in konzervativno Hrvatico, ob kateri bi se počutil varno. Se je Nadin pripravljena zavoljo ljubezni preseliti na kmetijo sredi džungle?

Daniel Granja foto: RTL

prejšnji članek
Dejan Vunjak je za ta dosežek potreboval le leto in pol
Svet slavnih
Dejan Vunjak je za ta dosežek potreboval le leto in pol
naslednji članek
Zmagovalec shujševanega šova osupnil z mišičasto preobrazbo!
Svet slavnih
Zmagovalec shujševanega šova osupnil z mišičasto preobrazbo!