Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Darja našla kmeta za delo in ljubezen

7. 9. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
darja tomažin

Darja Tomažin foto: POP TV

Janez Križnar se je moral posloviti od resničnostne oddaje Ljubezen po domače, saj mu je pisala zgolj ena snubka. Hkrati je bil deležen presenečenja, z romantičnimi nameni ga je namreč obiskala Darja Tomažin, junakinja zadnje sezone šova. So za kamerami preskočile iskrice?

Janez Križnar iz Kranja se je v oddajo Ljubezen po domače prijavil v upanju, da bo našel preprosto partnerko, s katero bo lahko preživljal prosti čas, všeč pa bi mu bilo tudi, če bi znala poprijeti za delo na kmetiji. A žal se je njegova pot v šovu končala še preden se je dodobra začela. Janezu je namreč pisala le ena snubka, kar ni bilo dovolj za sodelovanje v oddaji.

Janez Križnar foto: Ana Gregorič

Je bil pa 42-letnik deležen nepričakovanega obiska, ki ga je sprva precej zmedel. Pred njim se je  pojavila Darja Tomažin, ki jo zelo dobro poznamo iz minule sezone šova Ljubezen po domače. Darja je namreč še vedno samska in ker jo je pritegnila Janezova predstavitev, je sklenila, da ga osebno obišče in mu naravnost pove, da ji je všeč ter da si ga želi bolje spoznati. Kako le ne, ko pa sta si po načinu življenja tako zelo podobna. Oba znata poprijeti za delo, rada imata živali, uživata v delu na posestvu, hkrati pa hrepenita po nežnosti in ljubezni.

Janez in Darja foto: POP TV

Janez tako le ni ostal brez upanja, da se mu lahko nasmehne sreča v ljubezni. Sklenil je namreč, da bo spoznal snubko, ki mu je napisala pismo, priložnost pa bo dal tudi Darji, ki mu je brez dlake na jeziku razkrila svoje namene.

prejšnji članek
Metke Albreht s tako nenavadno frizuro še niste videli
Svet slavnih
Metke Albreht s tako nenavadno frizuro še niste videli
naslednji članek
Horoskop: Pravočasno se postavite zase
Horoskop
Horoskop: Pravočasno se postavite zase