stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Špela Grošelj prvič o minuli ljubezni in želji po družini

6. 9. 2020; 10.00
Avtor: Andreja Comino / revija Zvezde Lady
spela foto radan moćic

Špela Grošelj foto: rz

Špela Grošelj je za revijo Zvezde Lady prvič iskreno spregovorila o nedavnem koncu ljubezenske zveze, načrtih za prihodnost in želji po družini.

 »Na najin razhod ni vplivala korona, kot so nekateri mediji špekulirali, ampak sva se o tem pogovarjala že prej. Na to temo nimam več nobenega komentarja, je del preteklosti, življenje pa šiba naprej in prav je tako,« je odločna.

Špela Grošelj foto: Osebni arhiv

»Po petih letih preživljam samsko poletje in prav nič se ne pritožujem, niti ne razmišljam o novi ljubezni. Nikoli namreč ne skačem iz zveze v zvezo. Zdaj sem samska štiri mesece in najpomembnejše mi je, da se imam fino in da bom šla čim prej na odre. Ostalo pa bo že. Družina je in je bila vedno moja prioriteta in želja. To se tudi zdaj ni spremenilo. Upam, da je želja dovolj močna in srčna ter da mi je to namenjeno. Nimam občutka, da mi zmanjkuje časa. Mene je imela mami pri 41 letih, pa mi nič ne manjka, tako da imam še nekaj časa. (smeh) Ko vidim, kako ženske zanosijo tudi pozneje, se ne počutim pod pritiskom. Če se začneš obremenjevati s tem, potem se ti vse sfiži,« je razkrila.

Vedno so jo osvojili moški, ki so bili zabavni, ji je dišala njihova koža in se je z njimi lahko pogovarjala ure in ure. Zdaj pa je temu seznamu dodala še kakšno drugo lastnost. »Povabila na kavo in dvorjenje na Instagramu s strani moških so mi hecna, saj sem trenutno v drugačni energiji. Poleg tega pa družbena omrežja res niso moj način za spoznavanje novih ljudi. Moj fokus je zadnje mesece drugje, verjamem pa, da bo tudi za ljubezen še čas. Ko bo Vesolje tako splaniralo. (smeh)

Špela Grošelj

Špela Grošelj foto: Instagram

prejšnji članek
Kako sedaj živi nekdanji novinar Jan Golja?
Resničnostni šovi
Kako sedaj živi nekdanji novinar Jan Golja?
naslednji članek
Nuši Lesar je hudo, ko spremlja pozive ljudi
Svet slavnih
Nuši Lesar je hudo, ko spremlja pozive ljudi