nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Gabriela bi prilagodljivega moškega oblikovala v to, kar si želi

3. 8. 2021; 09.00
Avtor: V.M.
gabriela-kamenečki

Gabriela Kamenečki foto: RTL

Gabriela iz šova Ljubezen na vasi pravi, da je 'kreativnost' njeno drugo ime. Tako kot reciklira oblačila in snuje designe po njeni meri, bi oblikovala tudi svojega idealnega moškega. 'Moj idealni moški mora biti prilagodljiv, kot moje kavbojke, da lahko iz njega naredim to, kar si jaz želim ...'

Zlato dekle kmeta Josipa uživa v recikliranju, ukvarja se namreč s šivanjem oblačil iz rabljenih materialov. Gledalci so že v prvi oddaji opazili nenavadne kavbojke z rožnatimi pentljami, Gabriela Kamenečki si je slednje preoblikovala sama.

Kot je pojasnila za hrvaške medije, jo je ponovna uporaba in recikliranje tekstilnih odpadkov pritegnilo, ko je čistila omaro z oblačili. Ker ji je bilo škoda zavreči hlače, ki se jih je naveličala, je sklenila, da jih bo predelala in osvežila njihov design.

Gabriela Kamenečki foto: RTL

»Šivam iz recikliranih materialov, ker sem spoznala, da na mesečni ravni zavržem preveč stvari. Ker so oblačila še vedno uporabna, sem se domislila, kako jih znova uporabiti. Na ta način pomagam okolju. Če bi tako ravnali vsi, bi rešili svet,« meni Gabi, ki se je šivanja lotila tudi za svoje prijateljice.

»Kar so za nekoga smeti, je za druge zaklad,« je sklenila Gabriela, ki se je ustvarjanja lotila na očetovem šivalnem stroju, brez kakršnegakoli predhodnega znanja. Hobi ji je všeč zlasti zaradi tega, ker se ji zdi današnja moda preveč enolična. Na ulicah se ji namreč zdijo vsi oblečeni enako, ona pa želi biti drugačna.

»Moj idealni moški mora biti prilagodljiv, kot moje kavbojke, da lahko iz njega naredim to, kar si jaz želim in da ni dolgočasen,« je ob koncu klepeta dejala Gabi.

Gabriela ustvarja tudi za prijateljice. foto: RTL

Tako kot kavbojke, bi oblikovala tudi svojega idealnega partnerja. foto: RTL

prejšnji članek
Beverly Hills 90210: 'Mama in hči' znova skupaj
Svet slavnih
Beverly Hills 90210: 'Mama in hči' znova skupaj
naslednji članek
Ana (Sanjski moški): Gregor je moj tip moškega
Resničnostni šovi
Ana (Sanjski moški): Gregor je moj tip moškega