stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Kontroverzna tekmovalka bo šokirala čisto vse

9. 8. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
milena-kobayashi-ex

Milena Kobayashi ex. Karađorđević foto: RTL

Predstavila se je kot Milena Kobayashi ex. Karađorđević in nemudoma pritegnila pozornost z visoko samozavestjo, nenavadnim vedenjem ter s kritičnimi izjavami o sotekmovalkah. A to je bil šele začetek, Milena bo namreč v nadaljevanju šokirala tako gledalce, kot voditeljico in ustvarjalce šova Ljubezen na vasi.

Da gre za resnično nenavadno tekmovalko, vam je bilo nemara jasno že ob predstavitvi kandidatk in kandidatov. Akterka, ki se tokrat predstavlja kot Milena Kobayashi ex. Karađorđević je namreč stara znanka šova Ljubezen na vasi, ki se od leta 2014 pojavlja v oddaji, a vsakokrat z drugim imenom in še bolj nenavadnim vedenjem. Nemara je v 13. sezoni resnično dosegla vrelišče, saj se obeta nekoliko resnično bizarnih momentov, ob katerih boste v TV ekrane zrli odprtih ust.

Milena Kobayashi ex. Karađorđević foto: RTL

Umetnico, katere pravo ime je Danijela, so hrvaški gledalci doslej spoznali kot Ivanko Milutinović, Vito Maslačak, Željko K. Esperanza in Dano Phillip. Tokrat predstavlja nov alter ego, ki bo v čevljih Milene Kobayashi ex. Karađorđević poskrbel za nenavadno dogajanje v oddaji. Šov bo 44-letnica sicer zapustila še preden se bo dobro začel, a bo pustila vtis, ki ga boste nemara tudi vi težko izbrisali iz spomina.

prejšnji članek
Maruša in Luka navdušila z zabavnim poročnim plesom
Resničnostni šovi
Maruša in Luka navdušila z zabavnim poročnim plesom
naslednji članek
Horoskop: Iskrenost se bo obrestovala
Horoskop
Horoskop: Iskrenost se bo obrestovala