nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Izbrisani kmet pojasnil svojo plat zgodbe

14. 8. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
jurica-živoder

Jurica Živoder foto: RTL

Jurica Živoder je kmet, ki so ga na RTL-u zaradi nacistične tetovaže izrezali iz šova Ljubezen na vasi. 29-letnik je po škandalu pojasnil, zakaj se je odločil za tetovažo in kaj mu pomeni.

»Dragi prijatelji, kot ste opazili, so bili zadnji dnevi zelo težki ... Mislim, da ni potrebno poudarjati, zakaj,« je Jurica Živoder nagovoril spletne prijatelje, potem ko ga je televizijska hiša izbrisala iz oddaje.

Jurica Živoder foto: RTL

»Rad bi vse pojasnil in se hkrati opravičil vsem, ki sem jih prizadel. Imam dve tetovaži in obe sta poklon mojemu pokojnemu prijatelju Petru. Mnogi od vas veste, toda za tiste, ki ne veste ... Leta 2008 je umrl v požaru in to me je močno prizadelo. Takrat sem imel 17 let, on pa 33 let in bil mi je kot starejši brat. Odločil sem se, da si naredim tetovažo v njegov spomin. To je vse, nisem član nobenega gibanja, ideologije ali podobnega, niti jih na noben način ne podpiram. Enako spoštujem vse ljudi in se opravičujem vsem, ki se počutijo prizadete. Žal mi je,« je Živoder zapisal v pojasnilu, ki ga je objavil na družbenem omrežju.

Jurica je vse skupaj pojasnil tudi televizijski hiši, kjer pa so kljub razlagi ostali neomajni. »Tekom pogovora smo gospodu Živoderju razložili, zakaj ne moremo dovoliti različnih interpretacij tako občutljive teme.Čeprav je večkrat dejal, da ne podpira nobene totalitarne ideologije, odločitev razume in v celoti podpira,« so pojasnili na RTL-u.

prejšnji članek
To je razlog, da upokojena Milena Zupančič še vedno dela
Svet slavnih
To je razlog, da upokojena Milena Zupančič še vedno dela
naslednji članek
Horoskop: Odličen vtis boste naredili na prave ljudi
Horoskop
Horoskop: Odličen vtis boste naredili na prave ljudi