nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaj se je v resnici zgodilo med Denisom in Metko?

25. 12. 2021; 08.00
Avtor: Vesna Meško
denis-tajhman

Denis in Metka foto: Osebni arhiv

Kaj se je med Denisom in Metko zgodilo, ko so kamere šova Ljubezen po domače ugasnile? Kot nam je zaupal, čustva iz njegove strani niso bila zaigrana, med njima so bili prisotni metuljčki. Kaj pravite, so slednji ostali, ali odleteli?

Ko se Denis Tajhman ozre po spominih na snemanje šova Ljubezen po domače, sklene, da na vse skupaj gleda kot na lepo in dobro izkušnjo. In kakšen vtis so za seboj pustili člani s katerimi je ustvarjal oddajo?

Denisovo vedeževanje foto: VOYO

»Alen je dober igralec, kar me v privatnem življenju ne bi motilo, ampak ko se gre za čustva, tam ne maram nobenih igric. Peter je bil resnično super opora, zelo smo se povezali med seboj. Big Matej po karakterju in srcu ni slab, samo če smo se borili vsi, bi se lahko tudi on. Metka pa kot Metka je super osebnost, prijazna in delavna, ampak ni pa tako stroga, kot je videti na malih ekranih,« nam je pojasnil Denis in dodal, da sta se z Metko ujela že na prvem zmenku, zatem pa spoznavanje lepo nadaljevala do konca oddaje.

Metka in Domina foto: Osebni arhiv

Kaj pa se je zgodilo po snemanju? »Z Metko sva se pogovarjala, da sva kot dvojčka, enaka, ampak malo več začimb v ljubezni bi še potrebovala. Med nama je sicer bilo nekaj metuljčkov, čustva so bila prisotna, ampak nisva pa bila drug v drugega zaljubljena, zato sva se med romantičnim potovanjem zmenila, da ostaneva prijatelja ne glede na to, kar se bo zgodilo. Skozi celo leto sva se videla približno petkrat in to je to. Prijateljsko sva šla vsak novim zmagam in novim začetkom na proti,« pojasnjuje Denis, o katerem ima Metka tudi leto po šovu povedati le lepe besede.

»Z Denisom sva ohranila prijateljski odnos in si res zelo veliko zaupava, vidiva se kolikor nama čas dopušča, če ne pa vsaj kakšen klic ali sporočilo. Že med snemanjem sem mu rekla, da sva dvojčka, glede na to, koliko imava podobnih stvari v življenju,« je svoje vtise za naš portal strnila Metka.


Sledite portalu njena.si, kjer razkrivamo najbolj zanimive zgodbe iz zakulisja resničnostnih šovov.

Denis Tajhman

Denis Tajhman foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
To so finalisti izbora EMA freš!
Svet slavnih
To so finalisti izbora EMA freš!
naslednji članek
Horoskop:  Samo z iskrenostjo boste rešili vse
Horoskop
Horoskop: Samo z iskrenostjo boste rešili vse