petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sentiya sodelovala v novi sezoni šova Ljubezen po domače

30. 1. 2022; 10.00
Avtor: Revija Lady
sentya tiya awbell

Sentyo Awbell foto: POP TV

Za Sentyo Awbell iz šova Ljubezen po domače, ki je že dva meseca srečna mamica, je bilo leto 2021 polno presežkov. Potem ko je v šovu našla ljubezen, je dobila še povabilo za delo v novi sezoni.

»Ko smo snemali šov, sem rekla, da imajo ljudje, ki so v produkciji, zelo zanimivo delo in da bi z veseljem to počela tudi jaz. Takrat smo se vsi skupaj temu smejali, čez nekaj mesecev pa pride klic iz produkcijske hiše, ki snema omenjeni šov. Vprašali so me, ali me še zanima sodelovanje. Nisem prav veliko oklevala in sem sprejela izziv. Obiskovala sem kandidate, ki so se prijavili v šov, se z njimi pogovarjala in ob tem zelo uživala. K ʽposluʽ sem spravila tudi zaročenca Mateja Rokavca, prav tako udeleženca šova. Takoj sem namreč ugotovila, da bo vožnja po vsej Sloveniji naporna in da bi bilo dobro imeti šoferja, za kar je Matej zelo primeren. Brez kakšnih večjih zapletov smo se dogovorili in v projekt je bil vključen tudi moj dragi,« je zgovorna Moravčanka, ki pravi, da je z druge strani kamere vse videti popolnoma drugače.

Zima je čas, ko v našo prehrano vključimo več pomaranč, limon, mandarin in grenivk. Ob tem dobro poskrbimo za dozo vitaminov, a telesu tudi škodujemo. Kako? Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

prejšnji članek
Ritual pisanja Aljoše Bagola
Svet slavnih
Ritual pisanja Aljoše Bagola
naslednji članek
Presenečenje! Udeleženka šova Zvezde plešejo visoko noseča
Resničnostni šovi
Presenečenje! Udeleženka šova Zvezde plešejo visoko noseča