nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Nives po slavi doživela hladno prho

7. 2. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
nives-pogorelić

Nives Pogorelić foto: RTL

Domino se je zelo hitro poslovil od svojega zlatega dekleta. Nives ni bila ženska, ki bi jo želel gostiti na svojem domu. Pa veste, zakaj je 58-letnica tako samozavestna in zakaj je od šova pričakovala veliko več?

Nives Pogorelić je Splitčanka, ki se v 11. sezoni šova Ljubezen na vasi ni pojavila prvič. Komunikativna 58-letnica je namreč pred kamere stopila že leta 2016, ko se je potegovala za naklonjenost kmeta Stanka. Tudi simpatije slednjega tedaj ni osvojila, je pa nekoliko bolj pritegnila gledalce, saj se ji je po njenih besedah po šovu življenje precej spremenilo.

Nives Pogorelić foto: RTL

»Ljudje me prepoznavajo na ulici, pa tudi ko grem v trgovino. Na pošti me spuščajo preko vrste, zanimivo je, da se mi vsi smejijo. Veliko ljudi mi je reklo: 'Gospa, hvala vam za ves smeh, ki ste nam ga omogočili.' Ko sem stala v vrsti, so se vsi pričeli smejati, nato pa sem zaslišala za seboj, da me nekdo oponaša. Seveda smo se temu vsi smejali,« je tedaj za RTL pojasnila Dalmatinka, ki ni skrivala razočaranja nad drugim sodelovanjem v šovu Ljubezen na vasi. Čeprav je v 11. sezoni še samozavestneje stopila pred kamere, žal ni bila deležna pričakovane pozornosti. Kot ste lahko videli, se ji ni uspelo povezani z Dominom in ženskami, ki so se potegovale za njegovo naklonjenost.

Nives  je v šovu Ljubezen na vasi sodelovala že leta 2016.

Nives je v šovu Ljubezen na vasi sodelovala že leta 2016. foto: RTL

prejšnji članek
Takšna je bila sanjska Anja Širovnik kot najstnica!
Svet slavnih
Takšna je bila sanjska Anja Širovnik kot najstnica!
naslednji članek
Kaj se po zmenku plete med Polono in Tilnom?
Svet slavnih
Kaj se po zmenku plete med Polono in Tilnom?