901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Tanja ima za seboj travmatično življenje

8. 2. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
taja-šustić

Taja Šustić foto: RTL

Tanjo gledalec šova Ljubezen na vasi zlahka napačno oceni. Poleg prepirljivosti in sproščenega odnosa do golote, pa ne bi smeli spregledati njene težke preteklosti. Tanja je namreč pri treh letih ostala brez staršev in bila na milost in nemilost prepuščena krutemu svetu …

Taja Šustić je temperamentno dekle albansko romskih korenin. Po poklicu je maserka, rada pa bi postala televizijska voditeljica in ambasadorka za linijo modnih oblačil. Preizkusila se je tudi v pevskem šovu Zvijezde, kjer se ni najbolje odrezala, ji pa bolj leži ples, zato se že nekaj časa ukvarja z erotičnim plesom ob drogu. Čeprav šteje šele 21-let, ima za seboj zelo težko življenjsko pot.

Taja Šustić foto: Zvijezde

»Življenje mi ni prizanašalo, zato sem tudi videti starejša. Rodila sem se na Kosovem, brez staršev sem ostala pri treh letih. Leta 2002 so me preselili na Hrvaško, ker so se mladinski domovi polnili z otroki iz drugih držav,« je pojasnila za Večernji list.

Tanja je živela v petih domovih za otroke in treh rejniških družinah, 11 let pa sta bili z mlajšo sestro tudi skupaj nameščeni pri posvojiteljih. Kot je razložila za RTL, je posvojiteljem za vzdrževana leta hvaležna, je pa dala mimobežno vedeti, da sta bili nameščeni pri ljudeh, s katerimi sicer ne bi želela imeti odnosov.

Mlademu dekletu se z vstopom v resničnostni šov ni odprl svet, po kakršnem je hrepenela. Po koncu resničnostne oddaje je namreč sprejela odločitve, ki niso bile najbolje zanjo. A več o tem prihodnjič.

Taja Šustić

Taja Šustić foto: RTL

prejšnji članek
Bronasta Gloria Kotnik pred letom dni postala mama
Svet slavnih
Bronasta Gloria Kotnik pred letom dni postala mama
naslednji članek
Urša Bogataj ljubi brata Nike Križnar
Svet slavnih
Urša Bogataj ljubi brata Nike Križnar
#nasazenazenska
nasazenazenska