pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bronasta Gloria Kotnik pred letom dni postala mama

8. 2. 2022; 09.14
Avtor: K.M.
gloria kotnik

Gloria Kotnik foto: alesfevzer.com

Slovenska deskarka je danes presenetila s tretjim mestom na olimpijskih igrah. Uspeh je še bolj poseben, saj je Gloria že dobro leto mama, za njo pa je tudi huda telesna izgorelost. Zato neustavljive solze niti niso presenetljive.

Bronasta deskarka letošnjih olimpijskih iger Gloria Kotnik je pred dobrim letom, 27. januarja 2021, prvič postala mama. S partnerjem sta se namreč razveselila rojstva sina Maja. Decembra je bolniško odsotnost predčasno prekinila in se vrnila na bele strmine. Danes pa svetovno športno javnost presenetila z borbenostjo in se uvrstila na tretje meso, ki ga je pospremila z neustavljivimi solzam sreče. 

"Največji dosežek me čaka doma, ta medalja pa je darilo za vse," je po tekmi povedala športnica. ki solza po tekmi ni mogla ustaviti.

Gloria je bila pred nosečnostjo na svetovnem pokali nekajkrat četrta, letos pa se tej uvrstitvi še ni približala, dvakrat je namreč zasedla dvajseto mesto. Na olimpijske igre se je uvrstila skozi šivankino uho, šele naknadno, samo zaradi odpovedi nekaterih slovenskih športnikov. Za Glorio so sicer težka obdobja, sezono 2019/2020 je namreč zaključila s težko telesno izgorelostjo. "Poznala sem občutek, čutila sem, da nekaj prihaja, se zaustavila, si privoščila več časa za počitek in zase, ampak je bilo prepozno. V takšnem stanju sem že pet mesecev. Ne gre samo za zunanji videz, ampak kar je pomembneje - gre za to, kako se počutim. Utrujena po vsakem najmanjšem naprezanju ali že samo po hrani. Nisem mogla normalno spati brez protibolečinskih tablet oziroma preživeti dneva brez bolečin in slabega počutja. "

Novembra 2020 pa javnosti sporočila, da začasno prekinja kariero, saj je v veselem pričakovanju. Številni so takrat pričakovali, da se bo profesionalno upokojila, ampak je naredila ravno obratno in se danes povzpela na zmagovalni oder. 

prejšnji članek
Kako je voditeljica Kmetije uresničila svoje sanje?
Svet slavnih
Kako je voditeljica Kmetije uresničila svoje sanje?
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Tanja ima za seboj travmatično življenje
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Tanja ima za seboj travmatično življenje