Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako je voditeljica Kmetije uresničila svoje sanje?

8. 2. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
natalija-bratkovič

Natalija Bratkovič foto: POP TV

Pot do življenja, ki ga živi danes, je voditeljica šova Kmetija pričela tlakovati že v najstniških letih. Če bi se lahko vrnila v preteklost in sama sebi namenila nekaj modrih besed, bi najstnico Natalijo nagovorila takole …

»Najprej bi si povedala, da ima vsako življenjsko obdobje svoj namen in, da ga je treba čim bolj izkoristiti. Opozorila bi jo, da bo zagotovo naredila stvari, ki se ji bodo zdele velika napaka, a da bo na koncu vse tako, kot mora biti. Naj še bolj neguje in posluša 'notranji glas', ki je ne bo pustil na cedilu. Dodala bi, da modrosti starejših, ki jih bo slišala, v večini držijo in bi bilo kakšno dobro poslušati že prej (in ne kasneje v življenju). Bi jo pa tudi pohvalila, ker zna vztrajati in se boriti za tisto, kar si želi in v kar verjame. Z vztrajnostjo bo lahko živela svoje sanje,« je za revijo TopSmrklja strnila misli Anja.

Slovenske zvezdnice so skočile v 'časovni stroj', se vrnile v leta, ko so bile najstnice in poklepetale same s seboj! Celoten prispevek z znanimi damami si lahko preberete v aktualni števili revije TopSmrklja. Najdete jo tudi TUKAJ >>KLIKNITE<<.

prejšnji članek
Marjance Polutnik niste vajeni tako urejene
Svet slavnih
Marjance Polutnik niste vajeni tako urejene
naslednji članek
Bronasta Gloria Kotnik pred letom dni postala mama
Svet slavnih
Bronasta Gloria Kotnik pred letom dni postala mama