državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Marijana žrtev hudih zlorab

25. 2. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
marijana-črlenec

Marijana Črlenec foto: RTL

Marijana Črlenec, ki jo znova spremljamo v hrvaškem šovu Ljubezen na vasi, ima za seboj veliko travmatičnih izkušenj iz otroštva in partnerskega življenja, tekom katerega je preživljala grozote in za las ostala živa.

Mamica Marijana Črlenec, ki v 11. sezoni hrvaškega šova Ljubezen na vasi opozarja nase z ekstrovertiranim vedenjem in čustvenim izražanjem občutkov, ima za seboj težko preteklost. Kot je v okviru pogovora za RTL zaupala hrvaški javnosti, je preživela težke izkušnje, ki so se pričele odvijati že v zgodnjem otroštvu. Ko je bila stara zgolj štiri leta, jo na je namreč pričel fizično in psihično zlorabljati njen oče.

Marijana Črlenec foto: RTL

Čeprav je stremela k temu, da bo v odraslosti živela povsem drugače, jo je po razhodu s partnerjem, s katerim ima otroka, čakala nova preizkušnja. Spoznala je namreč na prvi vtis prijetnega moškega, ki se je kasneje izkazal za povsem drugačno osebo. Potem ko se je preselila k njemu, se je namreč pokazalo, da je grobijan in nasilnež. Znova noseča Marijana je bila izpostavljena nasilnemu življenju, tedanji partner jo je pozimi zaklepal na balkon, jo polival s hladno vodo in jo kar trikrat poskušal umoriti. Marijana je tekom izpovedi še razkrila, da je nasilje trpela kar štiri leta in pol.

Marijana Črlenec

Marijana Črlenec foto: RTL

prejšnji članek
Delovna akcija se vrača, Ana stopila iz svojih okvirjev
Svet slavnih
Delovna akcija se vrača, Ana stopila iz svojih okvirjev
naslednji članek
Horoskop: Srečni boste v tem, česar se najbolj bojite
Horoskop
Horoskop: Srečni boste v tem, česar se najbolj bojite