Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Kdo je Sara v resnici?

1. 3. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
sara-feher

Sara Feher foto: POP TV

Dogajanje na posestvu Jureta Strune bo popestrilo novo dekle, ki je v šov Ljubezen po domače vstopilo z zamudo. Kdo je pravzaprav simpatična Sara Feher in zakaj se je nepričakovano znašla na ranču Prebil?

Sara Feher prihaja iz majhnega prekmurskega mesta Lendava, živi pa v prestolnici, kjer ima tudi službo. Ljubiteljica spontanih dogodivščin je pred kamere stopila kasneje kot preostala dekleta, a ne kot kandidatka, s katero bi v ihti zapolnili manjkajoče mesto. Tudi sama je namreč izpolnila prijavnico v želji, da Jureta pobližje spozna, a se prvih srečanj, ki so potekala konec avgusta, zaradi nahajanja v tujini ni uspela udeležiti.

Si želite zmanjšati apetit? Naravno si lahko pomagate s tem!
>>KLIKNITE TUKAJ<<

Sara in Nataša foto: POP TV

»Šov že od nekdaj spremljam in ko sem videla bodoče kandidate, me je Jure Struna takoj pritegnil. Seveda so bili velik bonus ranč in konji, ki jih obožujem, ampak tudi on se mi je zdel zelo zanimiv in simpatičen. In tako sem se prijavila - saj kaj pa imam za izgubiti?« nam je tekom klepeta pojasnila velika oboževalka narave in živali, ki se rada spontano prepušča toku življenja. Kot nam je zaupala, zelo rada potuje, raziskuje nove kraje in spoznava nove ljudi, kar je tudi razlog, da se je odločila za študij prevajalstva.

Jure s kandidatkami foto: POP TV

Sara pa se ne znajde dobro le v naravi, kjer je ni strah preizkušati novosti, zlasti tiste, ki so povezane z adrenalinom. V njej namreč tiho tli tudi umetniška duša … »Menim, da sem kreativna oseba, pogosto si čas krajšam z risanjem. Že od nekdaj mi veliko pomeni tudi glasba, ki sem jo pobliže spoznavala tudi v glasbeni šoli,« nam je še razložila komunikativna svetlolaska in skromno pojasnila, da je njen ljubi inštrument klavir, na katerega, kot pravi, relativno dobro igra.

Sara Feher foto: POP TV

prejšnji članek
Anamaria Luki namenila čustveno voščilo
Svet slavnih
Anamaria Luki namenila čustveno voščilo
naslednji članek
Kmetija: Tjaša Vrečič presrečna, uresničila je sanje
Resničnostni šovi
Kmetija: Tjaša Vrečič presrečna, uresničila je sanje