zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Tjaša Vrečič presrečna, uresničila je sanje

1. 3. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
tjaša

Tjaša Vrečič foto: Osebni arhiv

Udeleženka šova Kmetija Tjaša Vrečič ima nov razlog za veselje. Predanost zastavljenim ciljem je znova obrodila sadove, danes namreč v rokah drži ta dokument …

Tjaša Vrečič se je po koncu šova Kmetija intenzivneje posvetila fitnesu in v zgolj nekaj mesecih dokazala, kakšne rezultate je mogoče prigarati s predanostjo, disciplino in visoko mero motivacije. Hkrati je stremela tudi k uresničevanju dolgoletne želje, sanjarila je namreč o tem, da bo nekoč postala osebna trenerka ter tako do sprememb pomagala tudi vsem tistim, ki si želijo uspehov, a jim na tej poti primanjkuje znanja in vzpodbude.

Seveda pa, kot je značilno za Tjašo, ni ostalo zgolj pri sanjarjenju. 23-letnica je namreč zavihala rokave in se lotila korakov do uresničevanja novega mejnika. Danes se tako lahko pohvali s težko pričakovanim dosežkom, opravila je namreč licenco za osebno trenerko. Bravo Tjaša!

Tjaša je postala osebna trenerka. foto: Osebni arhiv

Tjaša presrečna, da ji je uspelo

"Zelo sem bila vesela, da mi je licenco uspelo narediti. Zadnje obdobje sem veliko ur preživela med knjigami in poslušala predavanja. Na začetku se je bilo težko znova skoncentrirati na učenje, saj je od srednje šole minilo že kar nekaj časa. Ampak sem si rekla, da do konca februarja moram to narediti in se zresniti. Tako da sem zavihala rokave in se posvetila temu. Sedaj sem dosegla en cilj več in resnično sem zelo vesela, da mi je to uspelo," je za njena.si pojasnila Tjaša in dodala, da jo sedaj čaka še ena stopnička, premagati mora namreč strah in se lotiti treningov s strankami.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Kdo je Sara v resnici?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Kdo je Sara v resnici?
naslednji članek
Zmanjšuje apetit, odličen v kuhinji in učinkovit za prebavo
Zdravje
Zmanjšuje apetit, odličen v kuhinji in učinkovit za prebavo