profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Težka zgodba vzrok za Manuelino vedenje

22. 3. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
manuela-fittkau

Manuela Fittkau foto: POP TV

Juretu Struni ni všeč Manuelino vedenje, slednja pa je pojasnila, da je vzrok za njeno neolikano vedenje težka zgodba iz rane mladosti.

»Ko me je vprašala, če kaj čutim do nje, sem rekel, da bom malo odigral, ker jaz do nje čutim ravno toliko, kot do tistega kamna, ker ona pa res ni za mojo kmetijo,« je v izjavi pojasnil Jure Struna, ki ga zelo moti Manuelino vedenje, še posebej preklinjanje.

Kako skrbeti za oblačila, da ostanejo lepa dlje časa?
PREVERITE TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Manuela Fittkau foto: VOYO

Manuela svoj način izražanja opredeljuje zlasti kot posledico odraščanja. »Če bi jaz imela še danes živo mamo, bodi brez skrbi, da bi bila jaz tudi vsa olikana, fina dama,« mu je skušala pojasniti in v nadaljevanju razložila, da nima ne staršev, ne sorodnikov in da je morala od najstniških let sama poskrbeti zase. Manuela je ob tem izpostavila, da če se ne bi naučila postaviti zase in se ubraniti z odločno držo, bi vsi hodili po njej, kar se ji je sicer v odnosu z moškimi navkljub močnemu karakterju vseeno pripetilo.

»Meni v življenju ni nihče pomagal, jaz nisem imela od sorodnikov nikogar. Najprej je mama umrla, nato druga in tretja babica. Jaz nisem imela nobenega psihologa, nobenega psihiatra, zato naj se Jure ne čudi, če jaz rečem: 'Pejte vsi v p.m.'«

Manuela Fittkau

Manuela Fittkau foto: POP TV

prejšnji članek
Anja in Kaja se vračata iz Španije, a kmalu resnično selita
Svet slavnih
Anja in Kaja se vračata iz Španije, a kmalu resnično selita
naslednji članek
Natakarica Sofia bo postala mamica
Svet slavnih
Natakarica Sofia bo postala mamica