benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Sajra je srednješolka z jasnimi cilji za prihodnost

23. 4. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Sajra Halep

Sajra Halep foto: POP TV

Sajra Halep se je kar nekaj časa mudila v šovu Ljubezen po domače, pa vendar je gledalci nismo prav dobro spoznali …

Kako to, da o nekaterih dekletih iz šova Ljubezen po domače skoraj nič ne vemo? Je krivo to, da se zanje fantje premalo zanimajo? Mogoče, mi namreč že po povsem kratkem klepetu izvemo marsikatero zanimivost. Sajra Halep nam je denimo zaupala, da bo junija dopolnila 20 let in da je pravzaprav še srednješolka, ki ima za prihodnost prav posebne načrte.

»Trenutno še hodim v srednjo šolo in sicer na Elektro in računalniška šolo Velenje, smer tehnik računalništva, naprej si pa želim študirati zgodovino in postati učiteljica zgodovine,« pojasnjuje komunikativna temnolaska, ki se vidi kot zelo ekstrovertirano osebo.

Sajra Halep foto: VOYO

S čim pa se rada ukvarja kadar se ne posveča šolskim obveznostim? »Obožujem reševati Sudoku. Veliko pa tudi berem, rišem ter ustvarjam.« No, to pa smo imeli priložnost videti v oddaji, ko je Juretu približala ustvarjanje na platno. Kdo ve, mogoče pa bo kmalu spoznala gospoda pravega, s katerim si bo lahko delila strast do umetnosti. In kakšnega partnerja bi si pravzaprav želela? »Takšnega, ki je skrben, pa da me zna nasmejati in da je razumevajoč,« naš pogovor zaključi simpatična Velenjčanka.

prejšnji članek
Ana Roš bo zdaj na voljo tudi v Švici
Svet slavnih
Ana Roš bo zdaj na voljo tudi v Švici
naslednji članek
Voditeljica žaluje za psičko
Svet slavnih
Voditeljica žaluje za psičko