franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zakulisje šova: Kaj se je zgodilo, ko so kamere ugasnile?

17. 5. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
ljubezen-po-domače

Drago in Mojca foto: VOYO

'Veliko tridesetletnikov gre takoj v posteljo, pa s tem ni nič narobe – zakaj potem šestdesetletnica ne bi smela po desetih dneh spoznavanja?' se je na očitke gledalcev odzvala Mojca in v nadaljevanju razkrila, kaj se je tisto noč zgodilo med njo in Dragom.

Mojca Šumnik zagledanosti v Draga ni hlinila, resnično si je želela njegove naklonjenosti in bližine. V upanju, da potrebuje malo več vzpodbude, je večkrat pogumno vzela vajeti v svoje roke, a vsaj pred kamerami ni prejela želenega odziva. Kaj pa se je dogajalo ob koncu dneva, ko ju je na romantičnem oddihu snemalna ekipa zapustila? Kaj se je zgodilo tisto noč, ki jo je tudi Drago opisal kot naporno?

Drago in Mojca foto: voyo

»Da ne boste mislili: nič se ni zgodilo; bila je igra dveh teles, malo sva se božala, bilo je lepo, a nisva seksala,« je za svet24 razkrila Mojca, ki ne razume, zakaj je seks v starejših letih tabu. »Ne bi smel biti. Nisem videti tako slabo, da bi me bilo sram svojega telesa. Ljubezen v mojih letih je najlepša, zdaj veš, kaj si želiš. Spolnost je del življenja, ne glede na starost. Zaradi nje je človek bolj zdrav in bolj vesel. Z večjim veseljem delaš in živiš, če si ljubljen,« pojasnjuje Mojca, ki je kot komunikativna, vedra in odprta ženska odlična kandidatka za tovrstne oddaje. No, a s skokom pred kamere je sedaj nemara zaključila, saj je našla ljubezen, po kateri je hrepenela.

Mojca foto: VOYO

prejšnji članek
Podrobnosti atraktivnega šova, ki prihaja na POP TV!
Resničnostni šovi
Podrobnosti atraktivnega šova, ki prihaja na POP TV!
naslednji članek
Nekdanji smučarji nazdravili s Tonetom Vogrincem
Svet slavnih
Nekdanji smučarji nazdravili s Tonetom Vogrincem
#obraziavenija
obraziavenija