Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: 45-letni Milan neizkušen v ljubezni

25. 7. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
Milan Milinković

Milan Milinković foto: RTL

Milan Milinković je ustvarjalcem šova Ljubezen na vasi iskreno priznal, da je v ljubezni nima veliko izkušenj. Njegovo razkritje o minulem razmerju je nekatere gledalce presenetilo.

Milan prihaja iz vasi Oteš pri Gospiću, star je 45 let in dela na vzdrževanju cest v Liki. Poleg službe skrbi še za ovce, kokoši, race, ureja sadovnjak in zemljo okoli hiše.Kandidat šova Ljubezen na vasi je ustvarjalcem priznal, da je imel v svojem življenju zgolj eno resno dekle. Kot je pojasnil, sta bila par osem mesecev, razšla pa sta se pred dvema letoma in pol.

Mirjana Mršić in Milan Milinković foto: RTL

Da bo poskusil najti srečo v ljubezni s pomočjo TV ekipe, se je določil po prijateljevem prigovarjanju. Milan si je namreč že dolgo želel, da bi našel resno dekle, s katero bi si lahko ustvaril skupno prihodnost na poseželju. 45-letnik zase pravi, da je pošten in družaben človek šaljive narave. Hrepeni po sopotnici, ki bi bila poštena, verna in s katero bi bilo mogoče sklepati kompromise.

Na »Ljubav je na selo« se je prijavil na prepričevanje prijatelja. Milan rad pomaga drugim, je pošten in pošten, pravi, da se rad šali in je družaben. Želel bi najti dekle za vse življenje, ki bi bilo pripravljeno živeti z njim na podeželju, z njo pa bi morala biti poštena, normalna, verna in se o vsem dogovoriti. Edina stvar, ki je nikoli ni sprejel pri bodočem partnerju, pravi kmet, so prevare in laži.

prejšnji članek
Kuharica Ana tik pred selitvijo v sanjsko hiško
Življenjski slog
Kuharica Ana tik pred selitvijo v sanjsko hiško
naslednji članek
Tako se ima Tomi Meglič na zasebnih piknikih
Svet slavnih
Tako se ima Tomi Meglič na zasebnih piknikih
#nasazenazenska
nasazenazenska