zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Spet bodo zabrnele kamere šova Ljubezen po domače!

14. 2. 2023; 01.00
Avtor: V.M.
tanja-1

Tanja Postružnik Koren foto: edit: njena.si

Lani so na POP TV obelodanili, da žal ne bo nove sezone šova Ljubezen po domače, zato boste oboževalci zagotovo veseli novice, da po premoru sledi velika vrnitev ...

Zdaj ni več nejasnosti ali bomo na TV ekranih sploh še spremljali oddajo Ljubezen po domače. Bomo! Odločitev je kot kaže padla, kamere bodo znova zabrnele, le še ljubezni željne kandidate je potrebno opogumiti, da poskusijo še na nekoliko drugačen način poiskati srečo. Izpostaviti se pred vso Slovenijo in razgaliti svoje srce seveda ni mačji kašelj, a če so namere prave, je strah odveč. Na POP TV tako že nestrpno pričakujejo nove obraze s katerimi bodo lahko ustvarjali nove romantične zgodbe.

"V preteklih letih smo ljubezen iskali na romantičnih izletih v dvoje, na glasno odpetih podoknicah, na sveže zloščenih traktorjih, pokošenih travnikih, dolgih sprehodih in nepozabnih avanturah. Zanimivi posamezniki so odprli svoja srca in razkrivali svoje zgodbe. Nekateri so postali prave zvezde, drugi so se samo neskončno zabavali, nekaj pa jih je našlo pravo ljubezen," obujajo spomine na TV hiši, kjer so še posebej veseli, ker so plod Ljubezni po domače tudi otroci. Ravno včeraj je denimo na svet privekala drugorojenka Sentyje in Mateja Rokavca!

Prijavnice so odprte, čas je za ljubezen!

Imate tudi vi dovolj mrzlih in osamljenih noči? Potovanj za samske, večerje za enega, prazne hiše? Iščete topel objem in drugo polovico srca?

Zato je čas, da se prijavite v najbolj zaljubljeno oddajo, Ljubezen po domače. Mogoče ne boste našli partnerja, zagotovo pa vam ne bo dolgčas! Spoznali boste nove prijatelje in prijateljice, prepotovali širno Slovenijo, šli na romentičen izlet in se veliko nasmejali.

Oddajte svojo prijavo in se podajte na najbolj nepozabno potovanje svojega življenja!

prejšnji članek
Mi smo se zaljubili v te noro modne superge, zagotovo se boste tudi vi!
Moda&Lepota
Mi smo se zaljubili v te noro modne superge, zagotovo se boste tudi vi!
naslednji članek
Po potresu pogrešana mati zvezdnika serije Ko potrka ljubezen
Svet slavnih
Po potresu pogrešana mati zvezdnika serije Ko potrka ljubezen