zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Pri Mirku in Julijani je zelo pestro

25. 2. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
mirko-in-julijana

Mirko in Julijana foto: POP TV

Mirko ni eden tistih upokojencev, ki uživajo v miru in tišini. Nič kaj rad ne čepi doma, pod njegovimi nogami vedno poka od načrtov …

Ples in glasba spremljata Mirkovo družino že od nekdaj in nič drugače ni zadnja leta, ko je v njihovo življenje stopila Julijana Štilec. Tudi slednja se zelo rada zavrti z Mirkom, še posebej lepo pa ju je gledati na plesnem parketu plesne šole, kjer poučuje Mirkova hčerka Aleksandra.

»Skupaj pleševa odkar sva se spoznala v oddaji, zaplesala sva že takoj med prvo večerjo. Tako da sva se kar hitro ujela,« je za oddajo POP IN pojasnila Julijana in razložila, da se je takrat počutila, kot bi se z Mirkom poznala 100 let. »To je tko, sploh ne morem razumet, da je to tako prišlo,« je resno dejala, medtem ko jo je Mirko ljubeče objemal okoli vratu in se simpatično hahljal.

Malce obnove plesnih korakov pri Mirovi hčerki. foto: POP TV

»Marsikaj sva že prestala, vsak posameznik, zdaj ko pa sva skupaj, je pa to luštno. Še tisto zadnjo tretjino življenja živiva, kot je treba,« je strnil misli Mirko, njegova hčerka pa je priznala, da se sprva ni strinjala z očetovo udeležbo v šovu, a se je po razmisleku omehčala, saj ga ni želela omejevati pri njegovih željah in hrepenenju. Ob njuni zgodbi je danes tudi sama raznežena. »Mislim, da je to nekaj najlepšega, kar se ti lahko v življenju zgodi.«

Julijana in Miroslav se imata še vedno tako zelo rada, da ob pogledu nanju marsikomu zaigra srce. Plešeta, kot še nikoli doslej, najpogosteje med vikendi, rada pa se odpravita tudi v toplice ali jo mahneta na izlet.

Mirko in Julijana se imata še vedno rada. foto: POP TV

prejšnji članek
Rok Benkovič skoke zamenjal za ta adrenalinski šport
Svet slavnih
Rok Benkovič skoke zamenjal za ta adrenalinski šport
naslednji članek
Natalija Verboten pokazala svojo posvojenko
Svet slavnih
Natalija Verboten pokazala svojo posvojenko
#nasazenazenska
nasazenazenska