nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Se s šovom Ljubezen po domače vrača tudi Tanja Postružnik Koren?

25. 4. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
tanja-1

Tanja Postružnik Koren foto: edit: njena.si

Komercialna televizija Pop TV je pred dobrima dvema mesecema sporočila, da spet snema oddajo Ljubezen po domače. Se bo na male ekrane vrnila tudi priljubljena voditeljica?

Oddaja Ljubezen po domače je ena izmed bolj priljubljenih tega formata na slovenskih televizijah. Oddaja, ki je dala kar nekaj ljubezni in "rodila" kar nekaj otrok, pa se je za nekraj časa z novimi deli umaknila. Pop TV pa je številne razveselil z novico, da se spet podaja v iskanje ljubezni, ki se rodi na slovenskih domačijah, a seveda pred televizijskimi kamerami. Vseh šest sezon je sicer vodila simpatična Tanja Postružnik Koren. Se bo z novimi deli oddaje vrnila tudi ona? 

Odgovor na to vprašanje je na družbenem omrežju podala kar voditeljica sama. Tanja Postružnik Koren je z besedami "Čakamo vas na Pop tv v pravljični- sedmi sezoni Ljubezni po domače" namreč potrdila, da bo del nove sezone tudi ona. Ob tem pa je objavila fotografijo, ki je najverjetneje nastala med snemanjem novih delov. In kdaj bomo novo sezono lahko gledali? Tanja pravi, da že kmalu ...

prejšnji članek
Bivša Gorana Jureneca se bo poročila
Resničnostni šovi
Bivša Gorana Jureneca se bo poročila
naslednji članek
Klemen Bučan shujšal z delnim postom
Svet slavnih
Klemen Bučan shujšal z delnim postom